Deurbeleid en afhaal protocol

Ons strenge deurbeleid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen blijft gehandhaafd.

Om uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers laten we vanaf 24-03-2020 niet meer dan de volgende aantallen mensen gelijktijdig toe in onze showrooms.


- TNS Meppel – 15 personen / 7 stellen

Aangescherpte maatregelen COVID-19

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. In vervolg op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom COVID-19 neemt Tegeldepot dan ook maatregelen om risico’s te beperken. Gepaste afstand in de vestigingen wordt gecontroleerd en contact beperkt. Hier tref je al onze maatregelen.

Klantenstroom

Wij verzoeken je om zoveel mogelijk alleen (Maximaal 2 personen) naar de Tegelensanitairmagazijn te komen. Gebruik een bezoek aan ons niet als een gezellig (gezins)uitje. Zo houden we de klantenstroom zo beperkt mogelijk.
Wij reguleren het aantal bezoekers in de showroom.

Binnen monitoren we de drukte in ieder gangpad. Wij vragen je 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Afrekenen

In de kassazones zijn wachtstrepen geplaatst. Wij vragen je deze te respecteren en voldoende afstand van jouw voorganger te houden.

Om contact te minimaliseren verzoeken wij je met pin te betalen.

Services

Aflever retouren kunnen we helaas niet meer ontvangen op koopavonden en zaterdagen. We vragen u om producten retour te brengen op doordeweeks dagen i.v.m. drukte spreiding.

Afspraak plannen:

In alle onze vestigingen is het nu mogelijk om een afspraak te plannen. Een adviseur neemt vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen. Deze afspraken kunnen in fysiek in één van onze vestigingen of via , whatsapp en Email. Op deze manier kunt u ook advies krijgen zonder langs te komen in de vestiging.

De stappen die u kunt volgen hiervoor zijn.
1. Maak online een offerte aan.
2. Plan een afspraak via de planner.
3. Wij nemen contact met u op.

U mag uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.