Moeller HMK P323 Slijtvaste zijdeglans voor stenen vloeren 1 liter
  • Moeller HMK P323 Slijtvaste zijdeglans voor stenen vloeren 1 liter
  • Moeller HMK P323 Slijtvaste zijdeglans voor stenen vloeren 1 liter
  • Moeller HMK P323 Slijtvaste zijdeglans voor stenen vloeren 1 liter

Moeller HMK P323 Slijtvaste zijdeglans voor stenen vloeren 1 liter

  • 673300
  • Voor 11.00 besteld, volgende werkdag in huis
€ 29,95
Aantal

  • Ontvang bij aanschaf van dit product een kortingsbon t.w.v.
Levering op afspraak
Beoordeeld met een
14 dagen bedenktijd
Ruim 15 jaar ervaring

Omschrijving

Naam:
Slijtvaste Coating

Productnummer:
HMK P23

Toepassing:
Beschermen

Geschikt voor:
Voor natuur- en kunststofgebonden steen onverglaasde tegels en plavuizen, enz.

Inhoud:
1 liter

Verbruik:
ca. 15 tot 25 m² per liter

Opslag informatie:
Houdbaarheid: meerdere jaren
0ºC + 30ºC

Opmerkingen:
Sterke, slijtvaste verzegeling- en onderhoudsproduct uit onschadelijke, in water opgeloste acrylaten. Zonder nawrijven ontstaat een zijde glans. Vervuiling dringt niet meer in het oppervlak, en kunnen daardoor eenvoudig gereinigd worden. Ruwe oppervlakken worden dweil- en onderhouds vriendelijker. 

VERWERKING:
Het te behandelen oppervlak moet schoon, droog, vet-, was en vlekvrij zijn. HMK P23 wordt met een katoenen mop of pluisvrije doek in één streek dun en gelijkmatig aangebracht. Bij zwakzuigende ondergrond kan HMK P23 ook 1:1 met water verdund verwerkt worden. Gedurende de droogtijd het behandelde oppervlak niet belopen. 
Voor het opfrissen van de glans volstaat HMK P23 in het dweilwater te mengen met het dweilwater (ca.1 kopje op 10 liter water). HMK P23 is alleen binnen toepasbaar.
Voor dagelijkse reiniging adviseren wij HMK P24 edelzeep. HMK P23 kan met HMK R55 grondreiniger of HMK R54 losefix verwijderd worden.

Belangrijke specificaties van de Moeller HMK P323 Slijtvaste zijdeglans voor stenen vloeren 1 liter

Inhoud
1 liter
Toepassing
Polish

Alternatieven voor de Moeller HMK P323 Slijtvaste zijdeglans voor stenen vloeren 1 liter

Even voorstellen: een product van Moeller Stone Care

Sinds 1977 levert Moeller Stone Care vanuit Ihrlerstein te Duitsland producten op het gebied van reinigen, beschermen en onderhouden van natuursteen, keramiek en kunststeen. Herkenbaar aan de constante en hoogwaardige productkwaliteit, evenals sterke band met de vakhandel voor het behandelen van steenproducten. Sinds de oprichting in 1977 door Helmut Möller levert de firma Moeller Stone Care nu aan meer dan 40 landen wereldwijd. Het omvangrijke productassortiment biedt een compleet scala als het gaat om behandelen van natuursteen, kunststeen en keramische tegels en is voortdurend in ontwikkeling.

Onze onderneming hecht grote waarde aan kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Dit tekent zich af in onze producten, in de omgang met onze cliënten en medewerkers, maar is ook terug te vinden in onze sociale betrokkenheid met de vestigingsregio van Kelheim.

Op www.tegelensanitairmagazijn.nl kunt u direct online betalen via oa. iDeal, Mastercard, Visa, Maestro, Achteraf Betalen, Bancontact/Mistercash, Paypal of een handmatige overboeking. Tijdens het bestelproces kunt u een selectie maken uit een betaaloptie die van toepassing is op uw bestelling. Gaat er iets mis tijdens betaling, neem dan contact met ons op of door ons te bellen via 053 7600 230 zodat we u meteen kunnen helpen.

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, voor welke reden dan ook, bieden we u de eerste 14 dagen na het ontvangst van uw volledige bestelling het recht om u te beroepen op uw herroepingsrecht. Retourneer het product naar ons en we storten het volledige aankoopbedrag terug. Neem voordat u overgaat tot retourneren altijd contact met ons op.

Indien u uw bestelling wilt laten betalen vanuit een bouwdepot kunt u de producten en te bestellen aantallen aan onze klantenservice doorgeven, dan sturen wij u vooraf een factuur.

Bij Tegel & Sanitair Magazijn kunt u kiezen om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze zonder extra kosten af te halen. Tijdens het winkelen weet u bij Tegel en Sanitair Magazijn altijd waar u aan toe bent. In uw winkelwagen kunt u bijvoorbeeld altijd de verzendkosten en zelf de leverdag kiezen. Bestelt u meerdere producten, dan wordt de langste levertijd aangehouden.

Verzendkosten Nederland
Voor de bezorging van veel producten betaalt u eigenlijk nooit verzendkosten. Zo worden voor bestellingen boven € 100,- vanzelfsprekend geen verzendkosten gerekend. Dit geldt overigens niet voor bestellingen met tegels en alleen voor bezorging binnen Nederland. Voor bestellingen met een orderwaarde kleiner dan € 100,- bedragen de verzendkosten € 9,95. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 35,-. Voor bestellingen met tegels boven € 350,- worden geen verzendkosten gerekend. 

Verzendkosten België en Duitsland
Voor te leveren bestellingen naar België en Duitsland geldt dat we boven € 250 geen verzendkosten rekenen. Voor kleine pakketten bedragen de verzendkosten € 35. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 65, tot een orderwaarde van € 450. Vanaf € 450 leveren we gratis in België en Duitsland.

Al onze producten kunt u afhalen in onze winkel. Let op: deze dient u eerst online te bestellen. Zodra de producten in de winkel klaar staan nemen we contact met u op. Afhalen in onze showroom in Meppel is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:30 en 16:30.

Als ZZP-er, of u nu installateur, loodgieter of aannemer bent, heeft u het al druk genoeg. Waarom zou u het zichzelf niet wat makkelijker maken? U kunt uw klanten een extra service aanbieden en zelf profiteren van een aangename provisie. Geen ZZP-er, wel een grote afname? Ook wanneer u met een groot project bezig bent of een hotel wilt voorzien van sanitair zijn wij uw juiste partner. Het bestellen van een grote afname kan bijvoorbeeld een interessante korting opleveren. Vraag naar de mogelijkheden via 053 7600 230.

Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen heeft Tegel en Sanitair Magazijn ook een showroom in Meppel. Hier treft u alle artikelen aan voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van ruim 1.200 vierkante meter treft u ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en veel meer aan. Bezoek onze showroom op het adres Eekhorstweg 31A te Meppel.

8.0

Prijs

Personeel

Kwaliteit

Communicatie

Snelheid/Levertijd

Betrouwbaarheid

Afspraken nakomen

Nazorg & Garantie

Kennis & Vakmanschap