Sphinx 280 wandurinoir met achterinlaat wit
 • Sphinx 280 wandurinoir met achterinlaat wit
 • Sphinx 280 wandurinoir met achterinlaat wit

Sphinx 280 wandurinoir met achterinlaat wit

 • 135300
 • Voor 16.30 besteld, volgende werkdag in huis
 • Gratis verzending bij dit product
€ 229,95
Aantal

 • Ontvang bij aanschaf van dit product een kortingsbon t.w.v.
Levering op afspraak
Beoordeeld met een
14 dagen bedenktijd
Ruim 15 jaar ervaring

Omschrijving

Sphinx 280 wandurinoir met achterinlaat wit

 • Materiaal keramiek
 • Kleur wit
 • Aanvoer spoelwater achterzijde
 • exclusief bevestigingsmateriaal
 • Afvoer aan de achterzijde

Alternatieven voor de Sphinx 280 wandurinoir met achterinlaat wit

Even voorstellen: een product van Sphinx

Sphinx is een sterk Nederlands A-merk, bekend van keramische en synthetische sanitairproducten, douches, baden, kranen en spoel- en waterbesparende systemen. Uitvinder en ontwikkelaar van de Dual Flush systemen en samen met Grohe ontwikkelaar van de F1 serie, ontworpen door Porsche Design. De nominatie voor Best Design Award voor de ´vlieg´ in de urinoirs, samen ontworpen met en voor Schiphol, geeft het 175 jarige bestaan in 2009 nog meer glans. Inmiddels behoort Sphinx tot de Geberit Group, een wereldwijde speler op het gebied van sanitair.

Het verhaal van Sphinx begint rond 1830, wanneer Petrus Regout met een select gezelschap een bedrijf opricht in de productie van kristal en aardenwerk. Bijzonder, omdat ten tijde van de oprichting het zeer zware tijden waren voor de stad Maastricht. Naast economische malaise zorgen de vele bezettingen en belegeringen door Franse en Spaanse troepen er niet voor dat het leven gemakkelijker werd. In 1834 verbeterde de situatie. Het moment om Petrus Regout een eigen fabriek op te richten. De stoomgedreven glasfabriek zal onderdeel worden van een keerpunt in de Nederlandse geschiedenis betekenen. De periode die volgt zal de geschiedenisboeken in gaan als de industriële revolutie!

Na veel succesvolle jaren met een toenemende arbeiders van 400 in 1844 tot  2500 in 1847 wordt in 1888 begonnen met de fabricage van tegels. Al snel volgt in 1903 de productie van sanitairproducten. Na expansie in andere markten – waaronder de oprichting van BV Handelsmij wat zich met het merk Randwijck richt op de geschenkenmarkt, overnames en afstotingen wordt in 1988 de basis gelegd voor de toekomst. In 1988 gaat het bedrijf samen met WISA B.V. te Arnhem, een grootschalige producent van sanitairproducten. Het is de eerste stap naar het totaal concept in de badkamerwereld. Het is een startpunt van de woelige jaren 90. In de jaren 90 volgt een sterke internationale expansie met overnames en het opzetten van zusterorganisaties in België, Zweden, Duitsland en Polen. In 1994 wordt een grote stap gezet met de overname van alle aandelen van de Gustavsberg Groep. Een fusie die er voor zorgt dat alle douches en baden, kranen en sanitairsystemen aan het bestaande assortiment worden toegevoegd. Hiermee wordt een grote slag gemaakt in het versterken van het al uitgebreide productassortiment en de positie in Europese sanitairmarkt. Vanaf nu is de naam NV Koninklijke Sphinx Gustavsberg. In 1997 wordt WISA weer verkocht na een strategische heroriëntatie. Net voor de eeuwwisseling in 1999 wordt Sphinx gekocht door het Finse bedrijf Sanitec Corporation. Na vele jaren zelfstandigheid Hierna volgt een terugtrekking van de AEX in 2000. In 2015 volgt uiteindelijk de overname van moederbedrijf Sanitec door de Geberit Groep. 

Op www.tegelensanitairmagazijn.nl kunt u direct online betalen via oa. iDeal, Mastercard, Visa, Maestro, Achteraf Betalen, Bancontact/Mistercash, Paypal of een handmatige overboeking. Tijdens het bestelproces kunt u een selectie maken uit een betaaloptie die van toepassing is op uw bestelling. Gaat er iets mis tijdens betaling, neem dan contact met ons op of door ons te bellen via 053 7600 230 zodat we u meteen kunnen helpen.

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, voor welke reden dan ook, bieden we u de eerste 14 dagen na het ontvangst van uw volledige bestelling het recht om u te beroepen op uw herroepingsrecht. Retourneer het product naar ons en we storten het volledige aankoopbedrag terug. Neem voordat u overgaat tot retourneren altijd contact met ons op.

Indien u uw bestelling wilt laten betalen vanuit een bouwdepot kunt u de producten en te bestellen aantallen aan onze klantenservice doorgeven, dan sturen wij u vooraf een factuur.

Bij Tegel & Sanitair Magazijn kunt u kiezen om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze zonder extra kosten af te halen. Tijdens het winkelen weet u bij Tegel en Sanitair Magazijn altijd waar u aan toe bent. In uw winkelwagen kunt u bijvoorbeeld altijd de verzendkosten en zelf de leverdag kiezen. Bestelt u meerdere producten, dan wordt de langste levertijd aangehouden.

Verzendkosten Nederland
Voor de bezorging van veel producten betaalt u eigenlijk nooit verzendkosten. Zo worden voor bestellingen boven € 100,- vanzelfsprekend geen verzendkosten gerekend. Dit geldt overigens niet voor bestellingen met tegels en alleen voor bezorging binnen Nederland. Voor bestellingen met een orderwaarde kleiner dan € 100,- bedragen de verzendkosten € 9,95. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 35,-. Voor bestellingen met tegels boven € 350,- worden geen verzendkosten gerekend. 

Verzendkosten België en Duitsland
Voor te leveren bestellingen naar België en Duitsland geldt dat we boven € 250 geen verzendkosten rekenen. Voor kleine pakketten bedragen de verzendkosten € 35. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 65, tot een orderwaarde van € 450. Vanaf € 450 leveren we gratis in België en Duitsland.

Al onze producten kunt u afhalen in onze winkel. Let op: deze dient u eerst online te bestellen. Zodra de producten in de winkel klaar staan nemen we contact met u op. Afhalen in onze showroom in Meppel is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:30 en 16:30.

Als ZZP-er, of u nu installateur, loodgieter of aannemer bent, heeft u het al druk genoeg. Waarom zou u het zichzelf niet wat makkelijker maken? U kunt uw klanten een extra service aanbieden en zelf profiteren van een aangename provisie. Geen ZZP-er, wel een grote afname? Ook wanneer u met een groot project bezig bent of een hotel wilt voorzien van sanitair zijn wij uw juiste partner. Het bestellen van een grote afname kan bijvoorbeeld een interessante korting opleveren. Vraag naar de mogelijkheden via 053 7600 230.

Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen heeft Tegel en Sanitair Magazijn ook een showroom in Meppel. Hier treft u alle artikelen aan voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van ruim 1.200 vierkante meter treft u ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en veel meer aan. Bezoek onze showroom op het adres Eekhorstweg 31A te Meppel.

0.0

Prijs

Personeel

Kwaliteit

Communicatie

Snelheid/Levertijd

Betrouwbaarheid

Afspraken nakomen

Nazorg & Garantie

Kennis & Vakmanschap