iDeal

Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank). Bij iDeal kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als consument kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De meeste Nederlandse banken zijn bij iDeal aangesloten, zoals ABN AMRO, ING, Regiobank, Rabobank, SNS Bank en Triodos Bank.

PayPal


Transacties met PayPal zijn veilig. Met PayPal (internationaal) is kopen op het internet gemakkelijker dan ooit. Door eenvoudig met uw e-mailadres op PayPal's beveiligde omgeving in te loggen kunt u via een aantal simpele stappen van uw PayPal-saldo (eventueel gekoppeld aan uw bankrekening) of met een creditcard uw bestelling betalen. Met PayPal als online betaalservice bent u er zeker van dat u in onze online winkel veilig en vertrouwd kunt betalen. PayPal is niet voor niets onder de vleugel van eBay uitgegroeid tot een speler van formaat, met wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. paypal

Mister Cash


Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw eigen internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Mister Cash staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie. Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig hun bestellingen afrekenen.

Overboeking


U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op onze rekening. De snelste verwerking is om het bedrag van bank naar bank over te maken. Ons bank- en girorekeningnummer kunt u vinden in de bevestigings-email die u ontvangt na het afronden van de bestelling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk. Internationale Bankgegevens: IBAN: NL40INGB0654880735 BIC: INGBNL2A T.n.v. Stichting Derdengelden Sisow O.v.v. Betalingskenmerk.

Let op! Voorzie uw handmatige overboeking altijd van uw betalingskenmerk, te vinden in uw e-mail ontvangen van Sisow. 

overboeking

Creditcard


De betaling van uw bestelling (met credit card) geschiedt via onze betaalprovider Sisow. Uw betalingsgegevens zoals uw rekeningnummer of credit card gegevens worden bij Tegel & Sanitair Magazijn niet bekend of opgeslagen. Bij een Creditcard transactie worden geen kosten berekend, zoals een bepaald percentage van het totale transactiebedrag.

Betaalplan


Een badkamer in termijnen betalen vindt u op de pagina betaalplan. Wij begrijpen dat een badkamer kopen een grote uitgave is. Daarvoor heeft Tegel en Sanitair Magazijn een betaalplan opgesteld zodat u toch een nieuwe badkamer kopen kunt zonder het in een keer te hoeven betalen. Bij het betaalplan betaalt u elke maand een termijnbedrag dat iedere maand hetzelfde is. De hoogte van het termijnbedrag is afhankelijk van de betaalperiode waarvoor u kiest. Naast het hele bedrag kunt u uiteraard ook een deel zelf betalen en de rest afbetalen zodat het termijnbedrag lager wordt of de periode korter. U kunt er dus voor kiezen om spulletjes in een keer te betalen of om te betalen in termijnen.

Let op! Neem contact op met een van onze medewerkers via 053 7600 230 voor het betaalplan.

bank-betaalplanBestelling afhalen

Uw bestelling afhalen is enkel mogelijk ná telefonische afspraak!

Wanneer u uw bestelling wilt afhalen vragen wij u uw bestelling gewoon te plaatsen. Bij verzendmethodes kunt u vervolgens kiezen voor 'Afhalen bij vestiging', waar u de keuze heeft uit onze vestigingslocatie. Uw bestelling staat dan in ons systeem en heeft een factuurnummer.

Neem telefonisch contact met ons op om het factuurnummer door te geven. Wanneer alle door u bestelde producten op voorraad zijn, maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de bestelling.

Houdt met het maken van een afspraak rekening met de openingstijden van onze vestiging. Deze zijn te vinden op de specifieke vestigingspagina Meppel.