showroom-side-left.png

Filteren

Bel me terug!

Geef hieronder uw telefoonnummer op, onze specialist belt u terug: binnen 3 uur.

Tel. :


Accessoires Er zijn 1625 producten

De mooiste badkameraccessoires kopen

Maak de badkamer helemaal perfect met accessoires van hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Badkameraccessoires en douchegarnituur zijn handige producten die het verblijf en de ervaring in uw badkamer verbeteren. Alle accessoires voor uw badkamer, toilet of douche zijn bij Tegel en Sanitair Magazijn te krijgen.

Maak de badkamer helemaal af!

U hebt nieuw sanitair aangeschaft, de tegels zijn gelegd en de nieuwe douche geïnstalleerd, tijd om de badkamer helemaal af te maken. Dat doet u natuurlijk met badkameraccessoires. Maar uiteraard wilt u niet zomaar accessoires aanschaffen: deze moeten wel passen bij de stijl van uw badkamer en natuurlijk uw smaak. De badkamer is voor velen een echte oase waar u na een lange dag heerlijk kunt ontspannen of ’s morgens van alle gemakkelijk voorzien bent om de dag goed te kunnen beginnen. Bij TSM kunt u voor uw badkamer de perfecte accessoires vinden.

Vintage & Modern: voor elk wat wils

Heeft u een moderne badkamer? Dan mogen de accessoires extra glanzen en er strak uitzien als het gaat om de vormgeving. Een modern accessoire heeft geen opsmuk nodig en ziet er vaak simpel en doeltreffend uit. Van bekerhouders tot kranen en zeepbakjes: ze zijn allemaal even goed afgewerkt. En het glanzende chroom geeft het net even wat extra’s. Echter kunt u chroom ook makkelijk toepassen in een landelijke badkamer. Kies dan eens voor de accessoires met een vintage uitstraling, zoals een vintage beker in de bekerhouder of een vintage zeepdispenser die perfect zal passen naast uw landelijke waskom. Alle accessoires zijn op elkaar afgestemd, zodat u een mooi harmonieus geheel kunt creëren.

Badkameraccessoires kopen online, Emmen en Meppel

Tegel en Sanitair Magazijn levert vrijwel alle accessoires voor uw badkamer of toilet. Of het nu gaat om een zeepbakje, een tandenborstelhouder, douchestang of een handdoekhouder; alles is mogelijk. We hebben verschillende accessoires pakketten voor u gemaakt, zodat u makkelijk uw badkamer in een keer kunt afmaken. De mooiste badkameraccessoires kopen doet u natuurlijk bij Tegel en Sanitair Magazijn. Hier vindt u namelijk de meest leuke, hippe, maar ook stijlvolle accessoires die uw badkamer de perfecte uitstraling geven, tegen een zeer voordelige prijs. De verschillende accessoires zijn in de webshop makkelijk te bestellen en worden snel bezorgd. Geniet snel van de perfecte badkamer met de accessoires van Tegel en Sanitair Magazijn.

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben we verschillende showrooms ingericht. In deze showrooms krijgt u uitgebreid de gelegenheid om de badkameraccessoires te bekijken. Ook uw douchegarnituur en toiletaccessoires zijn hier te bezichtigen.