showroom-side-left.png

Douchedeuren Er zijn 198 producten

Douchedeuren

Een praktische optie met stijl. Een douchedeur kan een grote invloed uitoefenen op de stijl van uw badkamer en is de overweging waard bij het inrichten van uw huis. Of u nu op zoek bent naar traditioneel of tijdloos - zoals een schuivende douchedeur - of juist modern, Tegel en Sanitair Magazijn heeft alles wat u nodig heeft voor uw douche inrichting. Van deuren en douchebakken tot douchekoppen en douchegoten.

Wij bieden een groot assortiment van hoge kwaliteit. Al onze douchedeuren zijn ideaal om uw perfecte badkamer mee te creëren. Robuust, kwalitatief hoogwaardig en aantrekkelijk, dat is wat u van ons ontvangt. Gegarandeerd van hoge kwaliteit en helemaal uw smaak.

Waar op te letten?

Wanneer u een douchedeur kiest voor uw badkamer, denk dan eerst goed na welke douchedeur goed past bij de stijl van uw bestaande badkamer. Voor degene met een inloopdouche, de keuze van de douchedeur bepaalt praktisch het gemak van uw badkamer. In het beste geval wilt u natuurlijk dat een toegang gefaciliteerd wordt, maar zonder dat dit ten koste gaat van de stijl of van de ruimte.

Als u uw douche in een nis in de badkamer heeft, kan deze worden afgeschermd met een douchedeur. Douchedeuren en pendeldeuren zijn bijna dezelfde producten. Het verschil zit erin dat de pendeldeur aan twee kanten scharnieren heeft en dus opengeklapt wordt vanuit het midden. De douchedeur zitten aan een kant met scharnieren vast aan de muur.

Voordelen van de douchedeur

Het scharniersysteem van de douchedeur zorgt ervoor dat de douche altijd goed bereikbaar is, maar dat op het moment van sluiten van de deur een afgesloten ruimte ontstaat. In combinatie met de wanden zorgt de douchedeur ervoor dat er geen water in de badkamer terechtkomt. De magneetsluiting zorgt voor een soepele sluiting van de deur.