showroom-side-left.png

Bel me terug!

Geef hieronder uw telefoonnummer op, onze specialist belt u terug: binnen 3 uur.

Tel. :


Shower Technology Er zijn 22 producten

Elektronische douche

De elektronische douche is een nieuwe technologie die is voortgekomen uit een drang naar het leveren van kwaliteit, design en gemak in de badkamer. 'Less is more' is het credo. Hoe minder u ziet van de techniek in de badkamer des te strakker wordt de uitstraling van de badkamer. Bij de shower technology is de thermostaat totaal weggewerkt in een box die u op een makkelijk bereikbare locatie kunt plaatsen en is alleen het bedieningspaneel, de regendouche en de handdouche zichtbaar.

Werking van de electronische douche

De elektronische douche is in essentie niet heel anders dan normale thermostaatdouchekranen. Het grote verschil is dat de bediening mooier, beter en makkelijker is. U ziet op de afbeelding dat de thermostaat op een andere plek zit dan normaal. Het draad tussen het bedieningspaneel en de thermostaat is max. 5 meter. Hierdoor kunt u dus zelf bepalen waar de elektrische thermostaat wordt geplaatst. Dit kan zijn in het plafond van de badkamer, de muur of in een kamer naast de badkamer. Dit kan ook het eventuele onderhoud vergemakkelijken.

Op de box wordt koud- en warmwater aangekoppeld. Op het bedieningspaneel wordt vervolgens door de persoon die de douche gebruikt aangegeven of het water uit de regendouche of de handdouche moet komen en wat de kracht en de temperatuur moet zijn.