Bekijk alle type inloopdouches met de handige kiezer

Het kopen van de juiste inloopdouche kan een moeilijk opgave zijn. Vaker wel dan niet worden mensen ontmoedigt door de enorme hoeveelheid verschillende vormen, afmetingen en designs. Het maakt het er niet makkelijker op om de juiste keuze te maken voor uw badkamer. Zoals we allemaal weten is elke badkamer verschillend en past de ene inloopdouche beter bij dan de andere. Soms, als het badkamer ontwerp bijzonder complex is, dan is alleen een inloopdouche op-maat gemaakt de enige oplossing.

Inloopdouches zijn op diverse manieren in te richten. In alle gevallen komt er een douchewand bij aan te pas. De locatie van plaatsen kan er echter al voor zorgen dat een heel andere type opstelling inloopdouche ontstaat. In combinatie met meerdere douchewanden, zijwanden, in een nis, in een hoek of aan een rechte muur ontstaan er veel verschillende opstellingen van de glazen douchewanden. We onderscheiden verschillende type inloopdouches.


Type 1


Type 2


Type 3


Type 4


Type 5


Type 6


Type 7

Bovenstaand vindt u alle inloopdouche modellen. Deze zijn voorzien van een muurprofiel - een bevestigingsstrip over de hoogte van de glazen douchewand. Een muurprofiel wordt gebruikt om de douchewand aan de muur te bevestigen. Hiernaast wordt bij meerdere douchewanden een bijpassend hoekprofiel bijgeleverd.