Bij Tegel en Sanitair Magazijn kunt u kiezen om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze zonder extra kosten af te halen. Wanneer u er voor kiest om uw product(en) naar u toe te laten zenden dan ontvangt u van ons telefoon of een e-mail. Op dat moment bepalen we samen met u een afleverdag. Bestelt u meerdere producten, dan wordt de langste levertijd aangehouden. U bepaalt altijd de dag van levering! Bezorgen
Voor sommige producten is het wel zo handig als deze bij u thuis bezorgd worden. U heeft bij Tegel en Sanitair Magazijn de keuze om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze af te halen. Bij de bezorging van onze artikelen maken we gebruik van 2 vervoerders. Afhankelijk van het gewicht, de aantallen en de grootte van het pakket wordt een vervoerder door ons geselecteerd.

Bezorging op etage
Onze vervoerder levert de bestelling naar de (eerste) voordeur. Wanneer uw adres een flat of appartement betreft wordt uw bestelling beneden bij het portiek afgeleverd.

Verzendkosten Nederland
Tijdens het winkelen weet u bij Tegel en Sanitair Magazijn altijd waar u aan toe bent. In uw winkelwagen kunt u bijvoorbeeld altijd de verzendkosten zien. Voor bestellingen boven € 100,- worden vanzelfsprekend geen verzendkosten gerekend. Dit geldt overigens niet voor bestellingen met tegels en alleen voor bezorging binnen Nederland. Voor de bezorging van veel producten betaalt u dus géén verzendkosten.

Afhaalpunt Verzendkosten
Meppel € 0,-
Bezorgen  Vanaf € 9,95
Franco levering Vanaf € 100,-
Ahaalpunt (Tegels) Verzendkosten
Meppel € 0,-
Tegel bezorging € 35,-
Franco levering Vanaf € 350,-

Verzendkosten België & Duitsland
Voor te leveren bestellingen naar België geldt dat we boven € 250,- geen verzendkosten rekenen. Dit geldt overigens niet voor bestellingen met tegels. 

Afhaalpunt Verzendkosten
Meppel € 0,-
Bezorgen  € 35
Franco levering Vanaf € 250,-
Ahaalpunt (Tegels) Verzendkosten
Meppel € 0,-
Tegel bezorging € 65,-
Franco levering  Vanaf € 450,-


Afhalen in onze showroom in Meppel is mogelijk van maandag t/m donderdag tussen 09:30 en 17:30 uur, vrijdag tussen 09.30 en 20.30 uur, en op zaterdag tussen 10:30 en 16:30.  Let op: afwijkende openingstijden tijdens en rond feestdagen.