Badkamer Outlet: Over Tegel en Sanitair Magazijn

Tegel en Sanitair Magazijn is geen typische badkamer showroom, maar eerder een showmagazijn. Tegel en Sanitair Magazijn is een combinatie van een badkamer showroom en een magazijn. Onze vestiging is geen dure badkamer showroom zoals u zoveel ziet. Het is een bedrijfspand, op B-locatie op een industrieterrein, met een betonnen vloer en stellingen. Een magazijn dus. Er is echter ook ‘show’. U kunt in onze badkamer showroommagazijn (=showmagazijn) badkamer- en toiletopstellingen vinden, zodat u verschillende combinaties van kleuren en producten kunt ontdekken. Daarnaast zijn er altijd wanden met badkamermeubels, kranen, wandtegels, vloertegels en douchewanden.

installatie.jpg

Lage Prijzen = Goedkoop = Outlet?

Dat we goedkoop zijn is duidelijk, maakt dit ons een sanitair outlet? Eerst waarom we voordelig goede producten kunnen aanbieden. Tegel en Sanitair Magazijn is een uniek concept, waarbij vooropstaat dat er unieke service wordt geboden in een magazijn-omgeving. Hierdoor houden we de kosten laag en doen we tegelijkertijd onze uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit gebeurd zowel door middel van deskundig, gratis advies of door het volledig ontzorgen van de klant, De offline/online combinatie zorgt ervoor dat elke klant bediend wordt op de manier die hij of zij prefereert; of in de badkamer showroom te Meppel of via onze webwinkel. Door grote volumes te behalen kunnen we groot inkopen via bijvoorbeeld eigen import, wat de prijs aanzienlijk drukt. Dat is wat ons uniek maakt, dat is waar we goed in zijn.

Op 9 november was Tegel en Sanitair Magazijn onderdeel van het programma LifestyleXperience op RTL4! In een kort item van 2 minuten wordt uitgelegd waarom Tegel en Sanitair Magazijn zo uniek is!


Al onze producten hebben dan ook de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen, maar aangezien Tegel en Sanitair Magazijn groots inkoopt, kunnen wij die aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Ook hebben wij onze badkamer showroom ingericht op gemak en niet op luxe. U zoekt een badkamer? Wij kunnen u laten zien hoe u die inricht, welke producten u daarbij nodig hebt en hoeveel het kost. Transparantie, eenvoud en gemak. Totaaloplossingen voor elke behoefte. Kom gauw eens langs; maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Meppel. De koffie staat klaar!Badkamer showroom of badkamer outlet? Een badkamer outlet dekt naar onze mening niet de juiste lading. Bij outlet denkt men toch al snel aan tweedehands, geretourneerde of producten van een mindere kwaliteit. Vanzelfsprekend hebben we ook geretourneerde producten die voor een spotprijsje weggaan, maar dat is niet waar ons concept omdraait. Voor zelfs 99% zijn dat niet de producten waar het bij Tegel en Sanitair Magazijn om gaat. Het unieke concept van Tegel en Sanitair Magazijn maakt van een badkamer outlet namelijk een echte badkamer showroom. Een walhalla voor mensen die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit badmeubelen, douchecabines, whirlpools, toiletten en designradiatoren, aangeboden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook voor onze 1e keuze wandtegels en vloertegels.


Waarom klanten ons kiezen voor sanitair?

Tegel en Sanitair Magazijn heeft ook nog de mogelijkheid om op onze webshop onze producten te bezichtigen. Ga naar www.tegelensanitairmagazijn.nl om hier uw sanitair en/of wandtegels en vloertegels in Meppel uit te zoeken. Kort samengevat waarom kiest u voor Tegel en Sanitair Magazijn:

  • Centraal gelegen badkamer outlet
  • +1.000m2 badkamer showroom
  • Deskundig advies & levering aan huis
  • Alles tegen webshop prijzen


Badkamer Showroom Meppel

Tegel en Sanitair Magazijn Meppel

Industrieterrein Noord
Eekhorstweg 31-A
7942 KC Meppel
T: 0522 245279
E: [email protected]

installatie.jpg

Referenties

installatie.jpg

Badkamer showroom Meppel

Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen, heeft Tegel en Sanitair Magazijn ook een badkamer showroom. Zo is er een badkamer showroom in Meppel. Op Industrieterrein Noord I treft u alle artikelen aan voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter treft u ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen, wandtegels en vloertegels en veel meer aan in onze badkamer outlet. Kom langs en laat u verrassen door ons aanbod sanitair. De showroom is 6 dagen per week geopend, heeft op vrijdag koopavond en is zeer gemakkelijk bereikbaar.

Veel klanten van Tegel en Sanitair Magazijn stellen het op prijs om op hun gemak in de showroom rond te kijken, waarbij ze geadviseerd worden door een ervaren sanitairdeskundige. Met een kopje koffie en een hoofd vol inspiratie kijkt u en Tegel en Sanitair Magazijn naar de mogelijkheden voor de nieuwe badkamer. Meteen een aankoop doen? Vanzelfsprekend geen probleem! Uit onze voorraad kunnen wij direct uw benodigde sanitair leveren. Toch nog even thuis de maten opnemen? U kunt thuis met een enkele druk op de knop ook uw complete badkamer bestellen. En het mooie is dat het dan nog de andere dag in huis is. Razendsnelle service van topkwaliteit sanitair. Tegel en Sanitair Magazijn levert kennis en kwaliteit voor een bijzonder lage prijs!