showroom-side-left.png

Douchegoten Er zijn 246 producten

Douchegoten als nieuwe afvoer in de badkamer

Er was een tijd dat u bij het kiezen van een afvoer in de badkamer eigenlijk helemaal geen keuze had. Douches werden standaard geleverd met een doucheputje, meer keuze was er voor douches in huis eigenlijk niet. Met de opkomst van nieuwe doucheformaten zoals de inloopdouche, is daar verandering in gekomen. Een douchegoot is nu iets waar volop gebruik van wordt gemaakt. Een dergelijke goot, ook wel bekend onder de naam douchedrain, heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een standaard doucheputje. Om te beginnen ziet het er simpelweg netter uit. Een mooie goot draagt bij aan de stijl van uw douche. Daar komt bij dat het bij het tegelen van de douchevloer gemakkelijker is deze netjes te betegelen, u hoeft niet om het putje heen te tegelen. Ook niet onbelangrijk: bij een douchegoot loopt het water sneller weg. Bovendien is de douchegoot gemakkelijker schoon te houden.

Van Wiesbaden douchegoten tot Easy Drain

Een afvoer is een essentieel en noodzakelijk onderdeel in uw badkamer. Inmiddels zijn er vele mooie design oplossingen voor een sifon of douchegoot. Bekijk snel de mogelijkheden, bestel ze direct online of bezoek onze showroom. Voor een snelle, goede en voordelige afvoer van het water in uw douche, raden wij u een Wiesbaden douchegoot aan. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes, materialen, inbouwdieptes en designs. Een Wiesbaden douchedrain met een tegelrooster tot een standaard rooster of zonder rooster, alles is mogelijk. De Wiesbaden douchegoten met tegelroosters en de goten zonder deze roosters zijn in veel verschillende maten leverbaar. Ze zorgen echter allemaal voor een goede afvoer van het water uit de douche.

De mooiste douchegoten bij Tegel en Sanitair Magazijn

Voor strakke douchegoten en advies over het plaatsen hiervan, zoek niet verder. Bij Tegel en Sanitair Magazijn hebben we veel ervaring met douchegoten. We kunnen u adviseren of deze manier van afvoer past bij uw douche en hoe lang deze moet zijn. U kunt ook langskomen bij een van onze filialen om de douchedrain te bekijken.

Alle douchegoten en RVS douchedrains

RVS Douchegoten zijn de perfecte oplossing voor de afvoer in uw douche. De douchegoten kunnen mooi worden weggewerkt in de tegelvloer van uw douche. Douche drains of douchegoten zijn bij ons snel te bestellen en zijn van hoge kwaliteit. Doordat de deze van RVS zijn, blijven ze er altijd mooi uitzien en worden ze niet aangetast door het water. Om het water in uw douche weg te leiden, kunt u gebruik maken van een doucheputje of een douchegoot. De douchegoot zorgt ervoor dat het water wegloopt naar het riool. Vaak wordt de douchegoot over de hele breedte van de douche gelegd, zodat het water snel wegloopt. De rvs douchegoot is een nette goot, die lange tijd helder en mooi blijft. Door het uitneembare sifon in de douchegoot, kunt u op een makkelijke manier de haren en andere troep uit de douchegoot verwijderen. Op deze manier is uw douche makkelijk schoon te houden.

Voor het zelfde product worden vaak meerdere woorden en benamingen gebruikt. Een douchedrain is precies hetzelde als een douchegoot. Het woord drain komt uit het engels en betekent 'afwatering' of 'afvoerkanaal'. Dat is natuurlijk ook precies waar een douchedrain voor zorgt, namelijk het afvoeren van water.

Een douchegoot kopen

Tegel en Sanitair Magazijn verkoopt RVS douchegoten, die u mooi kunt wegwerken in uw tegelvloer. RVS, oftewel roestvrij staal, biedt de kwaliteit die uw badkamer verdient. U kunt een douchegoot kopen bij ons vanaf 50 centimeter lengte, tot en met 120 centimeter. De douchegoten worden geleverd met een uitneembare sifon, waardoor u deze makkelijk schoon kunt maken. De douchedrain komt daarnaast met eenvoudige instructies, zodat u deze zonder al teveel moeite zou moeten kunnen installeren. U kunt dit werk natuurlijk ook altijd laten doen. Tegel en Sanitair Magazijn kan u hierbij met hulp en advies terzijde staan.

Kijk snel naar onze douchegoten of andere douchebenodigdheden - A merken voor een extra aantrekkelijke prijs