showroom-side-left.png

Bel me terug!

Geef hieronder uw telefoonnummer op, onze specialist belt u terug: binnen 3 uur.

Tel. :


Hoofddouches Er zijn 89 producten

Hoofddouches

Met zo'n breed scala aan douchekoppen bent u vast snel overdonderd door de verscheidenheid aan keuze. De juiste douchekop vergroot het comfort tijdens het douchen en het waterverbruik verminderen. Naast mooie looks zeker niet onbelangrijk. In veel gevallen is de een douchekop door de universele bevestiging waardoor ze op de meeste doucheslangen passen. Een douchekop met een enkele straal of wilt u eindeloos wisselen tussen een of meerdere straalsoorten? Hoofddouches zijn vergelijkbaar met een regendouche of stortdouche.

Waar moet u beginnen?

Overweeg eerst welk type en welke vorm bij uw bestaande sanitair past. Als uw badkamer of douche ingericht is met moderne en hoekige vormen dan past een vierkante of rechthoekige hoofddouche zeer goed bij uw stijl. Als u uw badkamer meer heeft ingericht met ronde vormen dan sluit een ronde hoofddouche hier perfect bij. Al onze douchekoppen zijn vervaardigd met uitsluitend de hoogste kwaliteitseisen, gegarandeerd. Welke stijl u ook kiest, u weet dat u een product krijgt waarvan u op aan kunt.

Waarom kiezen voor Tegel en Sanitair Magazijn?

Als u een meer traditionele badkamer wilt creëren mag dit uw keuze van de hoofddouche niet beperken. Naast ons assortiment van eigentijdse stijl douchekoppen beslaat ons assortiment ook traditionelere douchekoppen. Elegante of rustieke look, u vindt bij Tegel en Sanitair Magazijn wat u zoekt voor uw douche of badkamer.

In veel gebieden in Nederland zorgt kalk in het water voor problemen, ook voor uw douchekop. Of u nu uw badkamer aan het opknappen bent of u begint nul begint, u kunt er op vertrouwen dat een douchekop van Tegel en Sanitair Magazijn van zeer hoge kwaliteit is, verkrijgbaar tegen een zeer lage prijs. Welke stijl u ook zoekt, bij ons vindt u de hoofddouche voor een lage prijs. Altijd met plezier.?