showroom-side-left.png

Bel me terug!

Geef hieronder uw telefoonnummer op, onze specialist belt u terug: binnen 3 uur.

Tel. :


Doucheslangen Er zijn 19 producten

Nieuwe doucheslang?

Er zijn verschillende redenen om uw doucheslang te vervangen. Als de slang jarenlang intensief is gebruikt kan deze aan vervanging toe zijn. Maar er kan bijvoorbeeld ook een ongelukje zijn gebeurd in de douche waardoor de slang is beschadigd. Vervelend, want zonder slang kunt u niet douchen. Bij Tegel en Sanitair Magazijn kunt u een nieuwe doucheslang kopen om de oude mee te vervangen. Wij verkopen slangen van de hoogste kwaliteit. Als u er een bij ons heeft aangeschaft kunt u deze eenvoudig zelf monteren. Draai eerst de oude slang los en zorg er dan voor dat de nieuwe slang wordt aangesloten aan zowel de douchekop als de kraan. Draai de kraan hierna niet meteen te hard open, voor het geval dat de slang toch niet helemaal goed vast zit.

Kwalitatief hoogstaande doucheslangen

In onze webwinkel kunt u verschillende doucheslangen kopen. We hebben bijvoorbeeld modellen van chroom in de aanbieding als ook andere modellen. De chromen slang is bijvoorbeeld te krijgen in verschillende lengtes, zo bestaan ze vanaf 125 cm tot en met 200 cm. Andere doucheslangen – met RVS look – zijn te verkrijgen in de standaard maat van 150 cm. De kunststof slangen hebben we dan nog in de uitvoeringen zilver en RVS look. Alle slangen zijn voorzien van een anti twist koppeling. Deze zorgt ervoor dat de slang niet dusdanig verdraait dat er geen water meer doorstroomt. De slangen hebben een universele koppeling en zijn zodoende aan te sluiten op elke douche. Tip: leg de slang voor het aansluiten in warm water! Zo voorkomt u dat de slang terug in haar verpakte vorm draait.

Doucheslang kopen?

s u de doucheslang moet vervangen, heeft Tegel en Sanitair Magazijn meerdere modellen in de aanbieding. In onze webshop een aankoop doen betekent dat u een product koopt van de hoogste kwaliteit. We staan ook altijd voor u klaar met advies. Dit kan gaan over het juiste model slang voor uw douche, of om eventuele problemen die u bij het monteren kunt hebben uit de weg te helpen. U bent van harte welkom in onze showroommagazijnen te Emmen en Meppel als ook in onze virtuele showroom.