showroom-side-left.png

Badmeubelsets Er zijn 201 producten

Subcategorieën

Badmeubelsets of wastafelonderkast

Iedereen wil een mooie, functionele badkamer. Tegel en Magazijn Sanitair wil u met design badmeubelsets graag helpen een mooie en voordelige badkamerinrichting te krijgen.

Bergruimte in de badkamer is belangrijk

In de badkamer is het belangrijk om genoeg bergruimte te hebben voor o.a. handdoeken en toiletartikelen. Bent u op zoek naar een wastafelonderkast of een badmeubelset, dan kunt u bij ons kiezen uit veel modellen en merken. Een totale badmeubelset lijkt eenvoudig maar u dient, behalve met uw eigen smaak, met een aantal zaken rekening te houden voordat u uw keuze maakt.

Soorten badkamermeubels

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan badkamermeubels en wastafelonderkasten. Het is van belang dat u weet hoeveel ruimte er precies beschikbaar is en hoe hoog de wastafel moet komen, om te kunnen bepalen welk kastje geschikt is. Vervolgens kunt u naar eigen smaak en budget kiezen voor wit en strak, vrolijk gekleurd, design of romantisch. Houd er rekening mee dat een neutrale kleur en uitvoering niet snel zullen vervelen en u vele jaren lang plezier zal geven. Bent u echter een liefhebber van opvallend design en bijzondere materialen, zoals natuursteen en ongeverfd hout, dan kunt u bij ons uw hart ophalen.

Afhankelijk van de ruimte, kunt u kiezen voor een enkele of dubbele wasbak, rond of rechthoekig. De laden van het kastje kunnen greeploos en glad zijn maar ze kunnen ook een handgreep hebben. Mensen met kinderen moeten het risico van beknelde vingertjes bij de keuze betrekken. De meeste laden kunnen gelukkig beveiligd worden.

Tegel en Sanitair Magazijn biedt kwaliteit

Bij Tegel en Sanitair Magazijn bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van badkamermeubelen omdat ons aanbod niet alleen kwalitatief hoogwaardig maar ook zeer breed is. U vindt dan ook onderkastjes en andere badkamermeubelen in iedere stijl en van alle prominente merken. Dankzij de ruime keuze is een wastafelonderkast kopen of het uitzoeken van een badkamermeubel geen enkel probleem.