showroom-side-left.png

Bel me terug!

Geef hieronder uw telefoonnummer op, onze specialist belt u terug: binnen 3 uur.

Tel. :


Radiatoren Er zijn 12 producten

Radiatoren voor een heerlijk warme badkamer

Denkt u er aan om nieuwe radiatoren te kopen en bent u op zoek naar de perfecte radiator voor bij u in de badkamer? Dan bent u op deze pagina, bij Tegel en Sanitair Magazijn op het goede adres. Hier vindt u niet alleen de beste en meest geschikte producten, maar ook nog eens voor een scherpe prijs. Badkamer radiatoren zijn van uiterst belang in elke badkamer, want een verwarmde badkamer is wel zo lekker!

Designradiatoren, zoals u wenst

Als u nieuwe radiatoren gaat kopen, wil het oog natuurlijk ook wat. Denk daarom aan bijzondere designradiatoren. Ook deze radiatoren kun je vinden bij Tegel en Sanitair Magazijn. Denk aan horizontale en verticale varianten maar ook verwarmingselementen om uw handdoek mee te drogen. Dus koop nu deze bijzondere badkamerradiatoren en kijk nooit meer tegen die simpele verwarming aan.

Naast prachtige designradiatoren kunt u ook voor andere producten, betreffende de verwarming van de badkamer, terecht bij Tegel en Sanitair Magazijn. Denk hierbij aan elektrische varianten, maar ook aan radiator onderdelen en elektrische vloerverwarming. Want ook uw voeten verdienen natuurlijk de warmte en heerlijke confort. Door de grote verscheidenheid aan beschikbare onderdelen op tegelensanitairmagazijn.nl, kunt u de verwarming van uw badkamer geheel naar eigen wens inrichten.

Uw droombadkamer moet altijd warm en uitnodigend zijn, een plek waar u uw welkom voelt. Warme en droge handdoeken als je die nodig hebt bevorderd dit gevoel. Ons exclusieve aanbod designradiatoren waaronder onze handdoekradiatoren, zijn van topkwaliteit verwarmingselementen. De radiatoren zijn allen gemaakt van alleen de beste materialen, dit zorgt ervoor dat het warme water door elke buis van de radiator stroomt.

Radiatoren voor uw badkamer koopt u bij Tegelensanitairmagazijn.nl

Tegel en sanitair Magazijn streeft er naar om hoge kwaliteit producten te leveren in combinatie met scherpe prijzen. Naast de verwarming, kunt u bij ons terecht voor alle andere benodigdheden voor uw badkamer. De badkamer is immers een kamer in uw huis die echt van u moet zijn. Tegelensanitairmagazijn.nl is lid van Webshop Keurmerk en levert uw producten gratis bij een bestelling van 150 euro. U kunt natuurlijk ook altijd één van de winkels bezoeken. Dus waar wacht u nog op? Kijk rond op tegelensanitairmagazijn.nl en vind uw perfecte badkamer. Tegel en sanitair magazijn wenst u alvast veel plezier met uw aankoop!