showroom-side-left.png

Filteren

Bel me terug!

Geef hieronder uw telefoonnummer op, onze specialist belt u terug: binnen 3 uur.

Tel. :


Design radiatoren Er zijn 382 producten

Uw badkamer verfraaien met een stijlvolle designradiator

De badkamer is een van de plekken in huis waar u gemiddeld de meeste tijd doorbrengt. Naast een functionele ruimte is het tegenwoordig ook een ruimte om in te relaxen, lekker onder de douche of in bad. Om de badkamer een beetje extra te verfraaien, zou u er eens aan kunnen denken om die oude standaard radiator te vervangen door een mooie designradiator. Wilt u een designradiator kopen, dan hebben wij meerdere modellen voor u, zowel op het gebied van horizontale als verticale radiatoren. Met een designradiator badkamers een extra strak uiterlijk geven is mogelijk, zoals u zult zien als u ons assortiment heeft bekeken. We verkopen bij Tegel en Sanitair Magazijn modellen van gerenommeerde fabrikanten, topmerken waarmee u uw badkamer een verrassende nieuwe look geeft.

Fraaie radiatoren van topmerken

Er is veel keuze op het gebied van designradiatoren. Tegel en Sanitair Magazijn heeft de mooiste designmodellen voor u geselecteerd, waarmee u voor elk budget zo'n mooie radiator aan uw badkamer toe kunt voegen. Onze Bornova- en Idella modellen zien er in elke badkamer fantastisch uit. Het zijn sierradiatoren die ook nog eens perfect werken. We hebben ook een aantal handdoekradiatoren in de aanbieding. Dit zijn radiatoren die functioneren als een gewone radiator, maar waar je eenvoudig je handdoek overheen kunt hangen, zodat deze sneller droogt. De Millennium-modellen hebben we dan bijvoorbeeld in een slanke, verticale uitvoering. Deze neemt weinig ruimte in uw interieur in, en er is zodoende altijd wel een plek voor te vinden.

Designradiatoren kopen bij het Tegel en Sanitair Magazijn

Wilt u zo'n mooie radiator kopen en ook met designradiatoren badkamers verfraaien? In onze webwinkel vindt u alle modellen overzichtelijk op een rij. Een druk op de knop geeft u alle informatie die u nodig heeft. Bij Tegel en Sanitair Magazijn staan we ook voor u klaar met advies. We kunnen samen met u bekijken welk model het beste in uw badkamer past en wat er komt kijken bij de installatie. U kunt ook langskomen bij een van onze filialen in Emmen of Meppel om de modellen in het echt te bekijken.