showroom-side-left.png

Douchekranen Er zijn 336 producten

Douchekranen en douchethermostaten

De douchekraan is een van de belangrijkste elementen van uw douche. Dat is natuurlijk omdat dat het element is waar het heerlijke warme water uit komt. Uw douchekraan moet van goede kwaliteit zijn om heerlijk te kunnen douchen. Wij kunnen u helpen met alle elementen van uw douche. Of u nou een inbouw regendouche, een luxe glijstangset of losse onderdelen wilt, op deze pagina bent u op de juiste plek.

Inbouw regendouche

De inbouwregendouche is een hele mooi oplossing voor uw douche. Alle elementen die u niet nodig hebt, zijn weggewerkt in de muur. Alleen de thermostaatkraan en de douchekoppen zijn zichtbaar. Daarnaast geniet u extra van uw douchemoment, omdat u een door de regendouche helemaal midden onder het water staat. Een heerlijke ervaring!

Douchekraan en douchekop

Bij Tegel en Sanitair Magazijn heeft u ruime keuze uit verschillende douchekranen en douchekoppen. Mocht een van beide kapot zijn en zoekt u een nieuwe? De hoge kwaliteit en de lage prijs van onze douchekranen zullen u verbazen en bieden u voor een lange tijd doucheplezier.