Producten verfijnen - standaard

Prijs

0€ - 675€

Aantal lades

Afmeting

Artikelnummer

Er zijn 17 producten.

Item 1-17 van 17 in totaal item(s)
Sanilux trendline 100 x 47 cm Losse Onderkast met 2 Laden...
Prijs € 661,50

KB Sound Badkamerradio Kbsound
Prijs € 399,95

KB Sound Badkamerradio Kb Sound Basic
Normale prijs € 249,95 Prijs € 149,95

Diamond Listo Badkamer Plafond Maripan (120cm)
Prijs € 39,00

Diamond Listo Vaste niet kantelbare spot rond
Prijs € 8,95

Diamond Listo Kantelbare spot rond
Prijs € 13,95

Diamond Listo Vaste niet kantelbare spot vierkant
Prijs € 16,95

Diamond Listo Kantelbare spot vierkant
Prijs € 21,95

Diamond Listo Low-Spot 12v
Prijs € 4,95

Diamond Listo Hi-Spot 230v
Prijs € 8,95

Diamond Listo LED Verlichting 12 V
Prijs € 29,95

Diamond Listo LED Verlichting 230 V
Prijs € 34,95

Diamond Listo Aansluitsnoer 200 cm
Prijs € 7,95

Diamond Listo Plafond Plint
Prijs € 8,95

Diamond Listo Plafond Knikplint
Prijs € 9,95

Diamond Listo Schroefclips
Prijs € 14,95

Diamond Listo Badkamer Plafond Maripan (260cm)
Prijs € 44,00

Oef, bijna gemist. Vergeet het badkamer plafond niet!

Het badkamerplafond krijgt niet vaak de aandacht die het wel verdiend. De badkamer is een ruimte waar veel vocht aanwezig is en waar de luchtvochtigheid hoog is. Het is dus van belang dat het plafond in de badkamer niet alleen mooi is, maar ook goed tegen die luchtvochtigheid kan. Het plafond van een badkamer wordt simpelweg niet over nagedacht. Jammer, een mooi plafond is beeld bepalen voor de badkamer. 

Soorten badkamerplafonds

Er zijn verschillende plafond badkamer van diverse materialen en merken beschikbaar. De keuze is onder andere te maken uit een plafond van MDF, stucwerk of pleisterwerp of een aluminium plafond. Welk is beter? Niet elk plafond is namelijk even goed opgewassen tegen schimmelvorming. Eenmaal toch aan het nadenken over het beste plafond, denk dan ook aan het licht en het geluid van het plafond. Plafondspots en een plafondradio geven de badkamer nog meer sfeer en een zeer vriendelijke uitstraling. Plafond voor de badkamer, alleen de beste oplossing!

HDF plafond

HDF plafondpanelen zijn moderne panelen met een HDF kernplaat, voorzien van een PE folie decorlaag waardoor deze in feite voor elke ruimte in de woning geschikt is. Door de vochtwerende eigenschappen en de 1mm microvoeg zijn de plafondpanelen met name zeer geschikt voor de badkamer. Deze panelen zijn in diverse kleuren te verkrijgen.

 

 

Plafondspots

Niet alleen het plafond is bepalend voor de sfeer, met de juiste verlichting wordt elke woonruimte helemaal naar uw wens. Voor welke inbouwspot u ook kiest, het gehele assortiment is gemaakt van het beste materiaal. Zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.

Plafondradio

Lekker ontspannen in bad  naar een muziekje luisteren. Wij hebben voor u de ideale oplossing een inbouwradio voor in het plafond compleet met afstandsbediening. De luidsprekers kunnen geleverd worden in diverse kleuren zodat u deze kunt afstemmen op de kleur van de inbouwspots.

De radio kan de FM frequenties ontvangen en daarnaast kan men de kabel ook op de radio aansluiten. De inbouwradio kan 20 voorkeuze stations opslaan u kunt zelfs uw persoonlijke voorkeurs instellingen opslaan wat betreft volume, bass, en treble. De set zoals afgebeeld kost 249,00 inclusief btw.