Badkamers in Hoogeveen

Tegels Hoogeveen en omgeving

De mooiste en meest complete sanitair- en tegel showroom, verdeeld over 2 verdiepingen voor Hoogeveen. Hier vindt u alles vinden voor uw badkamer, toilet en vloeren inclusief vloerverwarming. Alle toonaangevende merken zijn bij ons vertegenwoordigd. Wij hebben vele merken tegels snel leverbaar, zoals Mosa, Sphinx, Rak, Floorgres, Vives, Marazzi, Jos en Flaviker.Tegel en Sanitair Magazijn is de tegelhandel voor Hoogeveen en omstreken. Wij dragen meer dan 1500 verschillende wand- en vloertegels in ons assortiment. Wij bieden onze klanten een unieke werkwijze en een ongedwongen sfeer. Dit uit zich bijvoorbeeld in een kopje koffie bij binnenkomst. De showroom beschikt over een uniek assortiment 1e keuze tegels, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. In onze tegelhandel treft u verder de meest recente trends op het gebied van wandtegels en vloertegels. Denk aan vintage tegels, Portugese tegels, keramisch parket of houtlooktegels, betonlooktegels en 60x60 cm vloertegels. Door deze combinatie waant u zich met recht in de tegeloutlet bij uitstek. In ons tegelcentrum en -outlet kunt u terecht voor aantrekkelijke partijen 1e kwaliteit wandtegels en vloertegels.

Badkamertegels, Woonkamertegels én Keukentegels. In onze showroom dicht bij Hoogeveen vindt u een nog uitgebreider assortiment aan wandtegels, vloertegels en mozaïektegels. Tegels zijn bepalend voor de sfeer in badkamer, keuken of woonkamer. Tegel en Sanitair Magazijn heeft voor elke sfeer de juiste tegel. Voor elke stijl woonkamer kunt u voor de tegels in onze vestigingen terecht. Met de uitgewerkte designs kunt u de hele sfeer van uw woonkamer bepalen. Of gaat u juist voor één kleur? Ook keramische tegels met een houtlook, keramisch parket, vindt u terug in het assortiment. Tegels zijn onmisbaar in de keuken, daarom hebben wij keukentegels voor iedere smaak. Op voorbeeldvloeren en -wanden kunt u goed zien hoe het eindresultaat straks is bij u thuis. Het assortiment is goed uitgebalanceerd, alles is van hoogstaande Europese kwaliteit en in alle gangbare maten leverbaar. Wilt u goedkoop vloertegels en wandtegels kopen? Bekijk dan de aanbieding van de week voor fantastische deals!

U woont in of in de omgeving van Hoogeveen? Laat u inspireren op onze site of misschien weet u al heel goed waar u naar op zoek bent, en kom langs. Ons tegelcentrum voor Hoogeveen is te vinden in Meppel, zeer toegankelijk en bereikbaar vanuit Hoogeveen. In ons tegelcentrum vindt u een ruime 1e keuze vloertegels en wandtegels. In de showroom is ook een tegeloutlet aanwezig. Hier kunt u profiteren van sterk afgeprijsde tegels. De kortingen lopen op tot wel 60%! Kom direct langs en vindt de tegels die bij u passen, maar wees er snel bij want weg = weg. Voor advies kunt u natuurlijk ook altijd in onze vestiging terecht.

Senioren Badkamer Hoogeveen?

Met het ouder worden veranderen ook behoeftes en de fysieke kracht. De kans op vallen, blessures en de stabiliteit nemen af. Factoren die zwaar meespelen in het bepalen of u nog thuis wilt of kunt blijven wonen. Dit terwijl juist het langer thuis wordt meer en meer door de maatschappij als wenselijk wordt gezien. Om langer thuis te kunnen blijven wonen speelt de badkamer een belangrijke rol. In veel gevallen is door het aanbrengen van een aantal aanpassingen uw badkamer in Hoogeveen voor de toekomst ook comfortabel te houden. Zelfs met fysieke beperkingen.

Zogenaamde senioren badkamers zijn helemaal geschikt gemaakt voor een minder valide, door ouderdom of niet, persoon. Hierbij wordt de badkamer zodanig aangepast zodat de klant volledig gebruik kan maken van de gemakken waar deze altijd van gebruik heeft kunnen maken, alleen dan wat gemakkelijker. Comfortabel, veilig en van alle gemakken voorzien. Dat is een senioren badkamer in Hoogeveen!

Het aanpassen van de huidige badkamer naar een senioren badkamer begint vaak bij de doucheruimte. Denk in de eerste plaats aan een gelijkvloerse ruime douche met een zitje, eventueel meteen geschikt gemaakt voor thuiszorg. Hiervoor wordt de doucheset niet boven het zitje maar naast het zitje geplaatst. Om de douche gelijkvloers te maken kan er gedacht worden aan een aflopende vloer in combinatie met een douchegoot of een douchebak met lage instap. Om de toegang en het gemak te vergroten is een schuifdeur in combinatie met steunbeugels een ideale oplossing. Zo kan de douche altijd gemakkelijk betreden worden, kan men altijd steun vinden en gemakkelijk weer opstaan. Andere opties zijn rolstoelvriendelijke badmeubels, verhoogd toilet in combinatie met praktisch geplaatste steunbeugels.

Naast de doucheruimte wordt een bad als zeer comfortabel beschouwd. Dit terwijl een bad in eerste instantie ongeveer het minst toegankelijk is van de badkamer bij fysieke problemen. Hier zijn gelukkig oplossingen voor. Zo zijn er ligbaden beschikbaar met een (glazen)deurtje. Deze ligbaden staan ook bekend als een douchebad. Een douchebad maakt het mogelijk om in bad te stappen, welke vervolgens op een eenvoudige wijze de deur vergrendeld kan worden om het bad vol te laten lopen. Een dergelijk bad is voorzien van een zitje. Hierdoor heeft u de keuze zittend te badderen of om alleen de voeten te wassen.

Los van het gebruikte materiaal is de indeling van de badkamer natuurlijk even zo belangrijk. Door hier goed rekening mee te houden kan deze meteen geschikt gemaakt worden voor rolstoelgebruik. Nauwe hoekjes of scherpe bochten zullen bij het ontwerp voorkomen worden zodat de badkamer voor iedereen even toegankelijk is.

Montage

Voor grote of kleine renovaties, in de regio Hoogeveen-Ruinen-Dedemsvaart-Hollandscheveld-Echten of verder weg - Installatie Service TSM installeert alle badkamers, douches en toiletten. Naast installatie van seniorenbadkamers in Hoogeveen, hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het installeren van badkamers in Hoogeveen, Drenthe en de rest van Nederland. We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een afspraak, advies of gewoon een kopje koffie.

Vanuit jarenlange ervaring weten we als geen ander of en zo ja, hoe uw badkamer of toilet vakkundig en efficiënt gerenoveerd kan worden. Onze mensen zijn dan ook stuk voor stuk professionals – allemaal in vaste dienst. Met hun ervaring, know-how en benadering weten ze precies welke techniek in de badkamer in welke situatie het beste is voor optimaal genot. Installatie en afwerking zijn dan ook gegarandeert tot in de kleinste details. Met recht professionals die beschikken over de benodigde vakdiploma’s en erkenning. U profiteert bij ons dan ook niet alleen van de voordelige prijzen, u bent er ook zeker van dat u de beste kwaliteit krijgt. Renovatie of nieuwe badkamer.

Niet alleen voor een badkamer geschikt voor senioren in Hoogeveen kunt u bij ons terecht. Voor elk type, vorm of kleur kunt u terecht bij Tegel en Sanitair Magazijn, dé onafhankelijke badkamerspecialist. Te vinden via onze online winkel en offline badkamer showroom. Met onze ruime ervaring in de sanitair wereld hebben we een breed assortiment A-merken, unieke designs en een onbetwistbare keuze opgebouwd. Over de jaren heeft Tegel en Sanitair Magazijn luxe badkamers, sanitair en tegels geleverd aan een klantenbestand door heel Drenthe, van Meppel tot Hoogeveen, Emmen en Assen.tnsfooter-1

Badkamer showroom 

De regio Pesse-Hoogeveen-Zuidwolde-Dedemsvaart wordt vanuit de dichtbijzijnste vestiging Meppel bediend. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn wij te vinden in een filiaal met 1.000 m2 showroommagazijn en meer dan 1.000 te bekijken producten. Hier staan wij sinds 2010 voor u klaar, waar u ons blijvend kunt bezoeken. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 053 7600 230, via [email protected] of ons bezoeken. U kunt met uw vragen terecht op onderstaand adres:

Tegel en Sanitair Magazijn
Industrieterrein Noord
Eekhorstweg 31-A 
7942 KC Meppel 
T: 0522 245279 
E: [email protected] 

Bedrijfsleider: Niek Dekker

Komt u vrijblijvend langs in onze badkamer showroom? Of u nu gewoon even langs wilt komen om inspiratie op te doen voor uw badkamer of toilet of u wilt met ons in gesprek voor een offerte; de koffie staat klaar!

Tegel en Sanitair Magazijn Hoogeveen

Tegel en Sanitair Magazijn is een onafhankelijke badkamerspecialist met een online winkel en een badkamer showroom. Met onze ruime ervaring in de sanitair wereld hebben we een breed assortiment A-merken, unieke designs en een onbetwistbare keuze. Over de jaren heeft Tegel en Sanitair Magazijn luxe badkamers, sanitair en tegels geleverd aan een klantenbestand door heel Nederland.

Naast het servicegebied Hoogeveen beschouwen we omliggende steden en dorpen zoals Ruinen, Hollandscheveld, Zuidwolde, Dedemsvaart, Echten, Tiendeveen, Pesse, Noordscheschut en Koekange ook als werkgebied van onze badkamerwinkel voor levering en installatie van design badkamers, tegels, sanitair en sanitair onderdelen.

Een belangrijk onderdeel van het Tegel en Sanitair Magazijn concept is onze badkamer showroom. Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen heeft Tegel en Sanitair Magazijn dan ook een showroom. Hier vindt u op een ruim oppervlakte ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen, wand- en vloertegels en nog veel meer. 

Dat we goedkoop zijn is duidelijk. Tegel en Sanitair Magazijn is een uniek concept, waarbij vooropstaat dat er unieke service wordt geboden in een magazijn-omgeving. Hierdoor houden we de kosten laag en doen we tegelijkertijd onze uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit gebeurd zowel door middel van deskundig, gratis advies of door het volledig ontzorgen van de klant. De offline/online combinatie zorgt ervoor dat elke klant bediend wordt op de manier die hij of zij prefereert; of in de badkamer showroom of via onze webwinkel. Door grote volumes te behalen kunnen we groot inkopen via bijvoorbeeld eigen import, wat de prijs aanzienlijk drukt. Dat is wat ons uniek maakt, dat is waar we goed in zijn.

Badkamer showroom of badkamer outlet? Vanzelfsprekend verkopen we ook geretourneerde producten die voor een spotprijsje weggaan. Een zogenaamde outlet-concept. Voor 99% zijn dat echter niet de producten wat ons goedkoop maakt. Juist het unieke concept van Tegel en Sanitair Magazijn maakt het van een badkamer outlet een echte badkamer showroom. Een walhalla voor mensen die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit badmeubelen, douchecabines, whirlpools, toiletten en designradiatoren, aangeboden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Openingstijden

U bent van harte welkom in onze badkamer showroom tijdens de volgende openingstijden.

openingstijden.png