Handmatig overboeken betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Tegel en Sanitair Magazijn. Deze betalingen worden dagelijks (op werkdagen) verwerkt en uw order zal maximaal 24-48 uur later in behandeling worden genomen. De betaalgegevens kunt u in de bevestigingse-mail vinden die u ontvangt na het afronden van uw bestelling. Bij ontvangst van het geld op onze bankrekening wordt uw bestelling onmiddellijk geactiveerd en gelden de 'normale' levertijden.

(internationale) Bankgegevens:
BAN: NL40INGB0654880735
BIC: INGBNL2A
T.n.v. Stichting Derdengelden Sisow
O.v.v. Betalingskenmerk

Voor een overboeking ontvangt u van Sisow een aparte e-mail. Gebruik het betalingskenmerk dat in deze e-mail vermeld staat. Voor een snelle en correcte verwerking van uw betaling is het van belang dat u het betalingskenmerk correct overneemt.

Let op: Het is erg belangrijk dat u uw betalingskenmerk vermeldt bij de overboeking. Zonder het betalingskenmerk kan het geld gestorneerd worden en duurt de verwerking van uw bestelling langer. Alleen betaalde bestellingen worden in behandeling genomen. Uw betalingskenmerk is te vinden in de e-mail met onderwerp Overboeking - verstuurd vanuit het e-mailadres [email protected]Andere relevante vragen