Coba ALM500 Egalisatiemortel Anhydriet- en alphavloeren 25KG
  • Coba ALM500 Egalisatiemortel Anhydriet- en alphavloeren 25KG

Coba ALM500 Egalisatiemortel Anhydriet- en alphavloeren 25KG

  • 242300
  • Voor 11.00 besteld, volgende werkdag in huis
€ 41,95
Aantal

  • Ontvang bij aanschaf van dit product een kortingsbon t.w.v.
Levering op afspraak
Beoordeeld met een
14 dagen bedenktijd
Ruim 15 jaar ervaring

Omschrijving

Productkenmerken

  • Geschikt voor vloerverwarming 
  • Zelf nivellerend 
  • Snel verhardend 
  • Krimp- en spanningsarm

        

Toepassing

Coba egalisatiemortel ALM500 is geschikt voor het binnenshuis egaliseren van calciumsulfaat gebonden ondergronden (anhydriet of alpha-halfhydraat) in laagdiktes van 2 tot 20 mm. Coba egalisatiemortel ALM500 is geschikt voor deskundig geïnstalleerde vloerverwarming. De stookschema’s voor ingebruikname moeten worden nagekomen. Coba egalisatiemortel ALM500 is goed (machinaal) verpompbaar en schuurbaar. Coba egalisatiemortel ALM500 is zelf nivellerend, krimpen spanningsarm en snelverhardend. Toepassing op andere steenachtige (cementgebonden) ondergronden na overleg met onze afdeling technische adviezen. Coba egalisatiemortel ALM500 is niet geschikt voor houten, industriële en permanent vochtige vloeren (bijv. buitenshuis). Coba egalisatiemortel ALM500 moet met een vloerbedekking worden afgewerkt.
 
 

Producteigenschappen

Leveringsvorm Poeder
Kleur Wit
Verwerkingstijd Ca. 30 - 40 minuten
Beloopbaar Na ca. 3 uur
Bekleedbaar Na ca. 24 uur
Druksterkte ? 30 N/mm2 (NEN-EN 13813)
Buigsterkte ? 7 N/mm2 (NEN-EN 13813)
Verwerkingstemperatuur Tussen 5°C en 25°C*Klik hier voor meer informatie

Belangrijke specificaties van de Coba ALM500 Egalisatiemortel Anhydriet- en alphavloeren 25KG

Merk
Coba

Alternatieven voor de Coba ALM500 Egalisatiemortel Anhydriet- en alphavloeren 25KG

Even voorstellen: een product van Coba

Coba is een puur Hollands assortiment afbouwproducten zonder gedoe. Vanuit Ede, als onderdeel van moederbedrijf Bruil wordt een breed, overzichtelijk assortiment levert Coba alles voor de afbouw en afwerking op het gebied van tegels. Lijmen en voegen. Repareren en uitvlakken. Egaliseren en voorstrijken. Plus de noodzakelijke toebehoren. Kortom, alles wat de vakman nodig heeft. Van tegellijmen, voegmiddelen & kitten, anhydriet-toepassingen, egalisatie & uitvlakmortel, voorstrijkmiddelen tot toebehoren. In het assortiment van Coba is het te vinden.

Op www.tegelensanitairmagazijn.nl kunt u direct online betalen via oa. iDeal, Mastercard, Visa, Maestro, Achteraf Betalen, Bancontact/Mistercash, Paypal of een handmatige overboeking. Tijdens het bestelproces kunt u een selectie maken uit een betaaloptie die van toepassing is op uw bestelling. Gaat er iets mis tijdens betaling, neem dan contact met ons op of door ons te bellen via 053 7600 230 zodat we u meteen kunnen helpen.

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, voor welke reden dan ook, bieden we u de eerste 14 dagen na het ontvangst van uw volledige bestelling het recht om u te beroepen op uw herroepingsrecht. Retourneer het product naar ons en we storten het volledige aankoopbedrag terug. Neem voordat u overgaat tot retourneren altijd contact met ons op.

Indien u uw bestelling wilt laten betalen vanuit een bouwdepot kunt u de producten en te bestellen aantallen aan onze klantenservice doorgeven, dan sturen wij u vooraf een factuur.

Bij Tegel & Sanitair Magazijn kunt u kiezen om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze zonder extra kosten af te halen. Tijdens het winkelen weet u bij Tegel en Sanitair Magazijn altijd waar u aan toe bent. In uw winkelwagen kunt u bijvoorbeeld altijd de verzendkosten en zelf de leverdag kiezen. Bestelt u meerdere producten, dan wordt de langste levertijd aangehouden.

Verzendkosten Nederland
Voor de bezorging van veel producten betaalt u eigenlijk nooit verzendkosten. Zo worden voor bestellingen boven € 100,- vanzelfsprekend geen verzendkosten gerekend. Dit geldt overigens niet voor bestellingen met tegels en alleen voor bezorging binnen Nederland. Voor bestellingen met een orderwaarde kleiner dan € 100,- bedragen de verzendkosten € 9,95. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 35,-. Voor bestellingen met tegels boven € 350,- worden geen verzendkosten gerekend. 

Verzendkosten België en Duitsland
Voor te leveren bestellingen naar België en Duitsland geldt dat we boven € 250 geen verzendkosten rekenen. Voor kleine pakketten bedragen de verzendkosten € 35. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 65, tot een orderwaarde van € 450. Vanaf € 450 leveren we gratis in België en Duitsland.

Al onze producten kunt u afhalen in onze winkel. Let op: deze dient u eerst online te bestellen. Zodra de producten in de winkel klaar staan nemen we contact met u op. Afhalen in onze showroom in Meppel is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:30 en 16:30.

Als ZZP-er, of u nu installateur, loodgieter of aannemer bent, heeft u het al druk genoeg. Waarom zou u het zichzelf niet wat makkelijker maken? U kunt uw klanten een extra service aanbieden en zelf profiteren van een aangename provisie. Geen ZZP-er, wel een grote afname? Ook wanneer u met een groot project bezig bent of een hotel wilt voorzien van sanitair zijn wij uw juiste partner. Het bestellen van een grote afname kan bijvoorbeeld een interessante korting opleveren. Vraag naar de mogelijkheden via 053 7600 230.

Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen heeft Tegel en Sanitair Magazijn ook een showroom in Meppel. Hier treft u alle artikelen aan voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van ruim 1.200 vierkante meter treft u ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en veel meer aan. Bezoek onze showroom op het adres Eekhorstweg 31A te Meppel.

0.0

Prijs

Personeel

Kwaliteit

Communicatie

Snelheid/Levertijd

Betrouwbaarheid

Afspraken nakomen

Nazorg & Garantie

Kennis & Vakmanschap