MAGNUM Look spiegelverwarming 36 x 50 cm 50 Watt
 • MAGNUM Look spiegelverwarming 36 x 50 cm 50 Watt
 • MAGNUM Look spiegelverwarming 36 x 50 cm 50 Watt
 • MAGNUM Look spiegelverwarming 36 x 50 cm 50 Watt

Magnum Look spiegelverwarming 36 x 50 cm 50 Watt

 • 324500
 • Voor 16.30 besteld, volgende werkdag in huis
€ 59,00
Aantal

 • Ontvang bij aanschaf van dit product een kortingsbon t.w.v.
Levering op afspraak
Beoordeeld met een
14 dagen bedenktijd
Ruim 15 jaar ervaring

Omschrijving

MAGNUM Look spiegelverwarming geeft altijd een heldere kijk bij het scheren, kappen en opmaken. Er is geen veeg met de handdoek voor nodig om jezelf weer te zien in de spiegel na het douchen of bij gebruik van warm water. MAGNUM Look wordt aangesloten en eenvoudig geschakeld via de lichtschakelaar en voorkomt condensvorming in no-time. Het voorkomt bovendien de nare handdoekstrepen die achterblijven na het verwijderen van condens. Aansluiting direct op het lichtnet, via de lichtschakelaar in de badkamer, voorkomt onnodige verspilling van energie.

MAGNUM Look spiegelverwarming is een zelfklevend verwarmingfolie-element dat rechtstreeks aan de achterzijde van de spiegel kan worden aangebracht. De elementen zijn dubbel geoleerd en mogen daardoor ook in badkamers worden toegepast (vochtige ruimtes). Het vermogen realiseert een snelle opwarmtijd van ca. 5 - 8 minuten. In die korte tijd wordt de spiegel al op een temperatuur van ca. 40C gebracht en wordt condensvorming voorkomen. De maximaal haalbare spiegeltemperatuur is begrensd tot ca. 50C. Zodoende is het product absoluut veilig bij aanraking.

MAGNUM Look wordt standaard geleverd inclusief

 • Verwarmingsfolie met zelfklevende achterzijde
 • 1 meter aansluitkabel
 • Installatievoorschriften

Garantie
2 jaar garantie op de elektrotechnische werking.

Productgegevens

 • Dikte: 1 mm
 • Voltage: 230 Volt
 • Aansluiting: 2-aderig, dubbel geoleerd
 • Normering: IP-34, klasse 2
 • Keuring: FIMKO, CE markering
 • Temperaturen: 40 50C (afhankelijk van omgevingstemperatuur)

Aanbrengen folie
De spiegel mag niet beschadigd zijn (bv: afgebroken stukjes van de rand, handmatig op maat gesneden etc.) i.v.m. mogelijke scheurvorming door spanningsverschillen tijdens het opwarmen. Voor bevestiging kunt u eenvoudig gebruik maken van de zelfklevende achterzijde. Deze moet direct op de achterzijde van de spiegel worden aangebracht.

LET OP: De folie heeft een zeer hoge kleefkracht, hierdoor wordt deze blijvend bevestigd.

Belangrijke specificaties van de Magnum Look spiegelverwarming 36 x 50 cm 50 Watt

Merk
Magnum
Serie
Look
Breedte (cm)
50 cm
Hoogte (cm)
36 cm
Capaciteit
1 tot 500 Watt
Warmte afgifte
50 Watt
Afmeting
36 x 50 cm
Voltage
230 V
Dikte (cm)
0.1 cm
Aansluiting
2-aderig dubbel geisoleerd
Normering
IP-34 klasse 2
Keuring
FIMKO & CE certificering
Temperaturen
40 - 50 Celcius
Wattage
50 Watt

Alternatieven voor de Magnum Look spiegelverwarming 36 x 50 cm 50 Watt

Even voorstellen: een product van Magnum

Met de huidige bouwtechnische ontwikkelingen, waarbij met name op het gebied van isolatiewaarden enorme vooruitgang is geboekt, stelt de consument steeds meer belang bij een comfortabel en gezond woonklimaat. De elektrische verwarmingssystemen van MAGNUM bieden voor al deze wensen ideale en betaalbare oplossingen.

Magnum is een leidend Nederlandse onderneming, sinds 1992 gespecialiseerd in het produceren en leveren van elektrische infrarood verwarmingssystemen en is een van de toonaangevende Europese leveranciers op het gebied van vloerverwarmingssystemen.

Sinds 1992 liggen technologie, continuïteit, betrouwbaarheid en service ten grondslag aan het succes van Magnum. Al meer dan 20 jaar wordt vanuit expertise, technisch hoogwaardige materialen en een hoog serviceniveau de superieure producten in de markt gezet. Met het specialistische assortiment aan technologisch zeer hoogwaardige producten heeft het zich ontwikkeld tot marktleider. Ook buiten thuisland Nederland worden producten via zorgvuldig uitgekozen partners vermarkt. Door te blijven investeren in mensen, kennis, opleiding en productinnovatie weet MAGNUM deze leidinggevende positie al jarenlang sterk te handhaven.

Op www.tegelensanitairmagazijn.nl kunt u direct online betalen via oa. iDeal, Mastercard, Visa, Maestro, Achteraf Betalen, Bancontact/Mistercash, Paypal of een handmatige overboeking. Tijdens het bestelproces kunt u een selectie maken uit een betaaloptie die van toepassing is op uw bestelling. Gaat er iets mis tijdens betaling, neem dan contact met ons op of door ons te bellen via 053 7600 230 zodat we u meteen kunnen helpen.

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, voor welke reden dan ook, bieden we u de eerste 14 dagen na het ontvangst van uw volledige bestelling het recht om u te beroepen op uw herroepingsrecht. Retourneer het product naar ons en we storten het volledige aankoopbedrag terug. Neem voordat u overgaat tot retourneren altijd contact met ons op.

Indien u uw bestelling wilt laten betalen vanuit een bouwdepot kunt u de producten en te bestellen aantallen aan onze klantenservice doorgeven, dan sturen wij u vooraf een factuur.

Bij Tegel & Sanitair Magazijn kunt u kiezen om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze zonder extra kosten af te halen. Tijdens het winkelen weet u bij Tegel en Sanitair Magazijn altijd waar u aan toe bent. In uw winkelwagen kunt u bijvoorbeeld altijd de verzendkosten en zelf de leverdag kiezen. Bestelt u meerdere producten, dan wordt de langste levertijd aangehouden.

Verzendkosten Nederland
Voor de bezorging van veel producten betaalt u eigenlijk nooit verzendkosten. Zo worden voor bestellingen boven € 100,- vanzelfsprekend geen verzendkosten gerekend. Dit geldt overigens niet voor bestellingen met tegels en alleen voor bezorging binnen Nederland. Voor bestellingen met een orderwaarde kleiner dan € 100,- bedragen de verzendkosten € 9,95. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 35,-. Voor bestellingen met tegels boven € 350,- worden geen verzendkosten gerekend. 

Verzendkosten België en Duitsland
Voor te leveren bestellingen naar België en Duitsland geldt dat we boven € 250 geen verzendkosten rekenen. Voor kleine pakketten bedragen de verzendkosten € 35. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 65, tot een orderwaarde van € 450. Vanaf € 450 leveren we gratis in België en Duitsland.

Al onze producten kunt u afhalen in onze winkel. Let op: deze dient u eerst online te bestellen. Zodra de producten in de winkel klaar staan nemen we contact met u op. Afhalen in onze showroom in Meppel is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:30 en 16:30.

Als ZZP-er, of u nu installateur, loodgieter of aannemer bent, heeft u het al druk genoeg. Waarom zou u het zichzelf niet wat makkelijker maken? U kunt uw klanten een extra service aanbieden en zelf profiteren van een aangename provisie. Geen ZZP-er, wel een grote afname? Ook wanneer u met een groot project bezig bent of een hotel wilt voorzien van sanitair zijn wij uw juiste partner. Het bestellen van een grote afname kan bijvoorbeeld een interessante korting opleveren. Vraag naar de mogelijkheden via 053 7600 230.

Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen heeft Tegel en Sanitair Magazijn ook een showroom in Meppel. Hier treft u alle artikelen aan voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van ruim 1.200 vierkante meter treft u ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en veel meer aan. Bezoek onze showroom op het adres Eekhorstweg 31A te Meppel.

0.0

Prijs

Personeel

Kwaliteit

Communicatie

Snelheid/Levertijd

Betrouwbaarheid

Afspraken nakomen

Nazorg & Garantie

Kennis & Vakmanschap