Wisa reservoir
 • Wisa reservoir

Wisa reservoir

 • 133800
 • Voor 16.30 besteld, volgende werkdag in huis
€ 99,95
Aantal

 • Ontvang bij aanschaf van dit product een kortingsbon t.w.v.
Levering op afspraak
Beoordeeld met een
14 dagen bedenktijd
Ruim 15 jaar ervaring

Omschrijving

Resservoir laagh 300 wit

 • Spoelvolume 6 (7,5) liter
 • geisoleerd tegen condenswatervorming
 • waterbesparende spoelonderbreking
 • hydraulische geruisarme vlotterkraan
 • wateraansluiting G 3/8 links, rechts of middenachter (optie)
 • kleur wit
 • Laaghangend model
 • type 300

Belangrijke specificaties van de Wisa reservoir

Merk
Wisa
Materiaal
Kunststof
Kleur
Wit
Bediening
Knop of greep
Soort reservoir
Laag
Maximale spoelwaterhoeveelheid
7,5

Alternatieven voor de Wisa reservoir

Even voorstellen: een product van Wisa

WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek wordt tegenwoordig een compleet assortiment met onder andere baden, douchebakken, inbouwsystemen, bedieningspanelen, WISA CLEAN, reservoirs, vlotterkraan, Water Saving Technology, keramisch sanitair, toiletzittingen en ten slotte aansluitmaterialen, koppelingen, studor en onderdelen. Hierbij spelen de whirlpoolsystemenspoelsystemen en toebehoren, keramiek, toiletzittingen en het wellness programma een belangrijke rol in het assortiment. Met verkoopkantoren in Nederland, Duitsland en een exportafdeling wordt er wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitaire producten geleverd.
 

Vandaag de dag is WISA een groeiende Nederlandse producent. Design en waterbesparing zijn grote thema’s waar het bedrijf handig op in weet te spelen. terwijl kwaliteit en installatiegemak herkenbaar blijft. Dit doet het door de kracht van water te gebruiken om producten vorm te geven en de zekerheid van technisch hoogstaande kwaliteit te bieden. Spoelen zonder problemen en jarenlang plezier van sanitair.
 

WISA bestaat 150 jaar. In 1865 wordt de basis gelegd van het hedendaagse WISA met de oprichting W.J. Stokvis Fabriek van Metaalwerken te Arnhem door Wolf Joseph Stokvis. Naast de fabriek wordt ook een handelsonderneming opgericht, welke de naam WISA kreeg, het acroniem van de initialen van zoon Willem Isaac Stokvis en de stad Arnhem. Reeds vanaf de start legt het metaalverwerkende bedrijf zich toe op het fabriceren van producten voor alles rondom water, zoals aan- en afvoerproducten en kranen. In 1903 volgt de ontwikkeling en fabricage van de eerste gietijzeren stortbak. Wegens succes wordt al in 1912 het predikaat ‘Koninklijk’ verleend. Met uitzondering van de lamlegging tijdens WO II zal de gietijzeren stortbak ruim vijftig jaar worden geproduceerd. Na de oorlog wordt voorzichtig overgeschakeld naar kunststof, wat in de jaren zeventig de basisgrondstof vormt voor het volledige assortiment. In 1983 werd het handelsmerk WISA de naam van waaronder alle bedrijfsactiviteiten vallen.

Wat in 1865 begon in Arnhem als metaalwarenfabriek WISA is vandaag de dag wereldwijd actief op het gebied van sanitaire spoeltechniek. Een mooie prestatie.

Op www.tegelensanitairmagazijn.nl kunt u direct online betalen via oa. iDeal, Mastercard, Visa, Maestro, Achteraf Betalen, Bancontact/Mistercash, Paypal of een handmatige overboeking. Tijdens het bestelproces kunt u een selectie maken uit een betaaloptie die van toepassing is op uw bestelling. Gaat er iets mis tijdens betaling, neem dan contact met ons op of door ons te bellen via 053 7600 230 zodat we u meteen kunnen helpen.

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, voor welke reden dan ook, bieden we u de eerste 14 dagen na het ontvangst van uw volledige bestelling het recht om u te beroepen op uw herroepingsrecht. Retourneer het product naar ons en we storten het volledige aankoopbedrag terug. Neem voordat u overgaat tot retourneren altijd contact met ons op.

Indien u uw bestelling wilt laten betalen vanuit een bouwdepot kunt u de producten en te bestellen aantallen aan onze klantenservice doorgeven, dan sturen wij u vooraf een factuur.

Bij Tegel & Sanitair Magazijn kunt u kiezen om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze zonder extra kosten af te halen. Tijdens het winkelen weet u bij Tegel en Sanitair Magazijn altijd waar u aan toe bent. In uw winkelwagen kunt u bijvoorbeeld altijd de verzendkosten en zelf de leverdag kiezen. Bestelt u meerdere producten, dan wordt de langste levertijd aangehouden.

Verzendkosten Nederland
Voor de bezorging van veel producten betaalt u eigenlijk nooit verzendkosten. Zo worden voor bestellingen boven € 100,- vanzelfsprekend geen verzendkosten gerekend. Dit geldt overigens niet voor bestellingen met tegels en alleen voor bezorging binnen Nederland. Voor bestellingen met een orderwaarde kleiner dan € 100,- bedragen de verzendkosten € 9,95. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 35,-. Voor bestellingen met tegels boven € 350,- worden geen verzendkosten gerekend. 

Verzendkosten België en Duitsland
Voor te leveren bestellingen naar België en Duitsland geldt dat we boven € 250 geen verzendkosten rekenen. Voor kleine pakketten bedragen de verzendkosten € 35. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 65, tot een orderwaarde van € 450. Vanaf € 450 leveren we gratis in België en Duitsland.

Al onze producten kunt u afhalen in onze winkel. Let op: deze dient u eerst online te bestellen. Zodra de producten in de winkel klaar staan nemen we contact met u op. Afhalen in onze showroom in Meppel is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:30 en 16:30.

Als ZZP-er, of u nu installateur, loodgieter of aannemer bent, heeft u het al druk genoeg. Waarom zou u het zichzelf niet wat makkelijker maken? U kunt uw klanten een extra service aanbieden en zelf profiteren van een aangename provisie. Geen ZZP-er, wel een grote afname? Ook wanneer u met een groot project bezig bent of een hotel wilt voorzien van sanitair zijn wij uw juiste partner. Het bestellen van een grote afname kan bijvoorbeeld een interessante korting opleveren. Vraag naar de mogelijkheden via 053 7600 230.

Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen heeft Tegel en Sanitair Magazijn ook een showroom in Meppel. Hier treft u alle artikelen aan voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van ruim 1.200 vierkante meter treft u ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en veel meer aan. Bezoek onze showroom op het adres Eekhorstweg 31A te Meppel.

0.0

Prijs

Personeel

Kwaliteit

Communicatie

Snelheid/Levertijd

Betrouwbaarheid

Afspraken nakomen

Nazorg & Garantie

Kennis & Vakmanschap