Villeroy & Boch Omnia Classic C+ - Vlakspoel (36x40x54,5)
  • Villeroy & Boch Omnia Classic C+ - Vlakspoel (36x40x54,5)
  • Villeroy & Boch Omnia Classic C+ - Vlakspoel (36x40x54,5)

Villeroy & Boch Omnia Classic C+ - Vlakspoel (36x40x54,5)

  • 287800
  • Voor 16.30 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending bij dit product
€ 399,00
Aantal

  • Ontvang bij aanschaf van dit product een kortingsbon t.w.v.
Levering op afspraak
Beoordeeld met een
14 dagen bedenktijd
Ruim 15 jaar ervaring

Belangrijke specificaties van de Villeroy & Boch Omnia Classic C+ - Vlakspoel (36x40x54,5)

Merk
Villeroy & Boch
Materiaal
Keramiek
Serie
Omnia Classic
Breedte (cm)
36 cm
Hoogte (cm)
40 cm
Diepte (cm)
54 cm
Kleur
Wit
Spoelvorm
Vlakspoel
Randloos
Ja
Met toiletzitting
Nee
Hoogte toiletpot
Standaard
Diepte
Verlengd
Hart op hart maat
18 cm
Model gebonden zitting
Ja
Afwerking buitenkant
Ceramic+

Alternatieven voor de Villeroy & Boch Omnia Classic C+ - Vlakspoel (36x40x54,5)

Even voorstellen: een product van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een pan-Europees merk, wereldwijd producent van een breed scala aan producten, van decoratieve en hoogwaardige tegels tot badkamer en wellnessproducten. Zo staat het bekend om de innovatieve toilettenreeks Subway 2.0 en O.Novo of de toiletdouche ViClean. Andere producten binnen het sanitairassortiment zijn urinoirs, wastafels, badkamermeubels, bidets, ligbaden en douche- en douchebakken. Wat velen niet weten is dat Villeroy & Boch naast fabrikant van sanitairproducten en servies ook producent is van tegels, accessoires en producten voor in keukens. Zo omvat de producten voor huishoudens porseleinserviezen zoals borden en koffie- en theeserviezen, waar in de tweede helft van de 20e eeuw ook bestek en voorwerpen in kristal (kristalserviezen, karaffen, geschenkartikelen) bijkwamen.

Het Europese bedrijf Villeroy & Boch AG, met het hoofdkantoor in Mettlach in het Duitse Saarland kent een lange geschiedenis die teruggaat tot 1748. In dit jaar begint de ijzergieter Francois Boch in het Franse dorpje Audun-le-Tiche in de Lorraine regio zijn nieuwe carrière. Samen met zijn drie zoons beginnen ze een porseleinfabriek voor serviezen. Het markeert de geboorte wat later zal uitgroeien tot het bedrijf Villeroy & Boch.

Samen met twee partners neemt de zakenman Nicolas Villeroy in 1791 de aardenwerkenfabriek in Vaudrevange over, het hedendaagse Wallerfangen, waar het in 1797 volledig eigenaar van wordt. Villeroy is een van de eerste producenten van keramisch aardewerk die kolen gebruikt. Na hulp van Engelse en Franse specialisten om de productie te moderniseren wordt groei gerealiseerd. Meer groei volgt na gedurfde experimenteren met patroonprinten en in 1815 met diepdruk om verdere kosten te kunnen besparen

Ondertussen koopt in 1809 Jean-François Boch het voormalige Benedictijnse klooster in Mettlach aan de rivier de Saar. In het barokke gebouw wordt een zeer modern, intensief gemechaniseerd systeem van serviesproductie opgezet. Veel machines worden door Boch zelf ontworpen. De uitvinder zorgt er voor dat een overgang van handmatige productie vervangen kan worden voor grootschaligere industriële productie. Het gebouw is nog steeds in bezig van de onderneming en vormt nu het hoofdkantoor van Villeroy & Boch.

De fabrieken van ondernemers Boch en Villeroy liggen niet ver van elkaar. Zo nu en dan komen beide concurrenten elkaar dan ook tegen. Beide weten inmiddels hun producten buiten de Duitse landsgrenzen te vermarkten. Om binnen de steeds competitievere Europese markt te kunnen concurreren, voornamelijk om tegen de sterke Engelse industrie op te kunnen boksen, besluiten beide ondernemers samen te gaan. De geboorte van Villeroy & Boch is een feit. De sterke kanten van beide partijen komen samen: creatief talent, ondernemerschap, innovatieve kracht en productiecapaciteit. De geboorte van de nieuwe onderneming maakt het per abuis een de van eerste Europese spelers in de 19e eeuw. Vanaf 1900 wordt begonnen met de productie van sanitairproducten, zoals baden en toiletten. Enerzijds veroorzaakt door de bewustwording van hygiëne, anderzijds door doorbraken in productietechnieken.

Het creatieve talent, ondernemerschap, innovatieve kracht en productiecapaciteit van vroeger is nog steeds prominent aanwezig binnen de onderneming. Naast prestigieuze projecten als 10.000 m2 tegels voor de Holland Tunnel onder de Hudson Rivier door in de VS, 1.300 m2 mozaïekvloer in de Dom van Keulen - in 5 jaar gemaakt en gelegd, gaan producten ook naar het Bolsjojtheater in Moskou, het kasteel van Thurn en Taxis te Regensburg en wordt er servies geleverd aan verschillende pausen in het Vaticaan. Om hoofd te kunnen bieden aan maatwerk is hiervoor een eigen atelier, speciaal om op maat gemaakte opdrachten te kunnen faciliteren.

In de 20ste en 21ste eeuw weet Villeroy & Boch zich verder te ontwikkelen tot een Europees merk in de lifestyle sector. Het weet nog altijd vanuit Mettlach met wereldwijd 10.200 werknemers nieuwe prestigieuze projecten, zwembaden, hotels, banken, ziekenhuizen en particulieren te voorzien van prachtige oplossingen.

Op www.tegelensanitairmagazijn.nl kunt u direct online betalen via oa. iDeal, Mastercard, Visa, Maestro, Achteraf Betalen, Bancontact/Mistercash, Paypal of een handmatige overboeking. Tijdens het bestelproces kunt u een selectie maken uit een betaaloptie die van toepassing is op uw bestelling. Gaat er iets mis tijdens betaling, neem dan contact met ons op of door ons te bellen via 053 7600 230 zodat we u meteen kunnen helpen.

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, voor welke reden dan ook, bieden we u de eerste 14 dagen na het ontvangst van uw volledige bestelling het recht om u te beroepen op uw herroepingsrecht. Retourneer het product naar ons en we storten het volledige aankoopbedrag terug. Neem voordat u overgaat tot retourneren altijd contact met ons op.

Indien u uw bestelling wilt laten betalen vanuit een bouwdepot kunt u de producten en te bestellen aantallen aan onze klantenservice doorgeven, dan sturen wij u vooraf een factuur.

Bij Tegel & Sanitair Magazijn kunt u kiezen om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze zonder extra kosten af te halen. Tijdens het winkelen weet u bij Tegel en Sanitair Magazijn altijd waar u aan toe bent. In uw winkelwagen kunt u bijvoorbeeld altijd de verzendkosten en zelf de leverdag kiezen. Bestelt u meerdere producten, dan wordt de langste levertijd aangehouden.

Verzendkosten Nederland
Voor de bezorging van veel producten betaalt u eigenlijk nooit verzendkosten. Zo worden voor bestellingen boven € 100,- vanzelfsprekend geen verzendkosten gerekend. Dit geldt overigens niet voor bestellingen met tegels en alleen voor bezorging binnen Nederland. Voor bestellingen met een orderwaarde kleiner dan € 100,- bedragen de verzendkosten € 9,95. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 35,-. Voor bestellingen met tegels boven € 350,- worden geen verzendkosten gerekend. 

Verzendkosten België en Duitsland
Voor te leveren bestellingen naar België en Duitsland geldt dat we boven € 250 geen verzendkosten rekenen. Voor kleine pakketten bedragen de verzendkosten € 35. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 65, tot een orderwaarde van € 450. Vanaf € 450 leveren we gratis in België en Duitsland.

Al onze producten kunt u afhalen in onze winkel. Let op: deze dient u eerst online te bestellen. Zodra de producten in de winkel klaar staan nemen we contact met u op. Afhalen in onze showroom in Meppel is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:30 en 16:30.

Als ZZP-er, of u nu installateur, loodgieter of aannemer bent, heeft u het al druk genoeg. Waarom zou u het zichzelf niet wat makkelijker maken? U kunt uw klanten een extra service aanbieden en zelf profiteren van een aangename provisie. Geen ZZP-er, wel een grote afname? Ook wanneer u met een groot project bezig bent of een hotel wilt voorzien van sanitair zijn wij uw juiste partner. Het bestellen van een grote afname kan bijvoorbeeld een interessante korting opleveren. Vraag naar de mogelijkheden via 053 7600 230.

Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen heeft Tegel en Sanitair Magazijn ook een showroom in Meppel. Hier treft u alle artikelen aan voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van ruim 1.200 vierkante meter treft u ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en veel meer aan. Bezoek onze showroom op het adres Eekhorstweg 31A te Meppel.

0.0

Prijs

Personeel

Kwaliteit

Communicatie

Snelheid/Levertijd

Betrouwbaarheid

Afspraken nakomen

Nazorg & Garantie

Kennis & Vakmanschap