Beterbad/Xenz LED Chromotherapie 1 Lamp
 • Beterbad/Xenz LED Chromotherapie 1 Lamp
 • Beterbad/Xenz LED Chromotherapie 1 Lamp
 • Beterbad/Xenz LED Chromotherapie 1 Lamp
 • Beterbad/Xenz LED Chromotherapie 1 Lamp

Beterbad/Xenz LED Chromotherapie 1 Lamp

 • 1773900
 • Binnen 6 weken in huis
 • Gratis verzending bij dit product
Van € 1.046,65
Voor € 865,00
Type bad t.b.v. Chromotherapie
Aantal

 • Ontvang bij aanschaf van dit product een kortingsbon t.w.v.
Levering op afspraak
Beoordeeld met een
14 dagen bedenktijd
Ruim 15 jaar ervaring

Omschrijving

In het bad onder de waterlijn kan een chromolamp met daarin kleurenleds gemonteerd worden. Deze leds zorgen voor de verschillende kleuren. De kleuren wisselen elkaar geleidelijk af. Ook is het mogelijk een bepaalde kleur stop te zetten via de bediening op de rand van het bad. De aansturing van de chromotherapie vindt plaats via een 12 volts zwakstroom systeem (dit in verband met de veiligheid). De chromotherapie is te bedienen via een schakelaar op de badrand, een absoluut veilige aansturing voor elk type ligbad. De lamp is niet in te schakelen wanneer er geen water in het bad aanwezig is. De verschillende kleuren zijn afzonderlijk te activeren of in een cyclus laten draaien. De optie chromotherapie is, voor dezelfde prijs, ook zonder massagesysteem te bestellen. De chromotherapie wordt dan bediend door een piezo druktoets.

Voor het toepassen van chromotherapie wordt aan de binnenkant van het bad 1 lamp gemonteerd, die middels LED-technologie het badwater in diverse kleuren belichten. De chromotherapielamp kan worden geactiveerd via een display in de badrand.

De prijs van het systeem is exclusief het bad. De zichtdelen (display, lucht- en waterjets) worden standaard uitgevoerd in chroom. De prijs van het systeem is gebaseerd op een inbouwbad. Chromotherapie voor vrijstaande baden is naar te upgraden. 

Technische gegevens

 • Chromotherapie 12V, 30W

Door te kiezen voor een Beterbad massagesysteem kiest u voor een hoogwaardig kwaliteitssysteem dat veel voldoening zal schenken. Voor elke aflevering wordt het whirlpool bad grondig getest en gecontroleerd op eventuele productie- en montagefouten. Ook is het massagebad gedurende lange tijd getest op mogelijke lekkage. Na het testen is de whirlpool met de meeste zorg verpakt. Alle elektrische componenten beantwoorden aan de CE en/of KEMA normen.

Benodigde elektrische voorziening

 •          220/240V - 16A - 3KW - Veiligheidsgraad IPX5
 •          Elektrische aansluiting: volgens de NEN 1010

Chromotherapie & kleurenverklaring
De invoer van kleuren op ons biotritme vormen de basis van chromotherapie. Gekleurde lichtgolven vormen namelijk energiebronnen, energiebronnen die trillingen uitzenden. Dat zit als volgt. Kleurentherapie maakt gebruik van de veelvuldige eigenschappen van licht. Kleur is een vorm van licht. Licht is een trilling van golven (energie). Iedere kleur heeft een eigen golflengte (frequentie) en de snelheid is bijzonder hoog; 300.000 m/sec. Elke kleur heeft een specifieke golflengte, snelheid en ritme en de chromotherapie wendt die eigenschappen aan om gebrekkige lichamelijke energiestromen te stimuleren c.q. te normaliseren, om specifieke lichaamsoplossingen te vinden. Het doel van de chromotherapie is dus door middel van een gekleurde lamp, stimuleren of normaliseren van een gebrekkige organische energiestroom. De kleuren van het licht helpen tevens bij het behouden van een goede gezondheid.
 

ROOD
Opbouwend en bevordert de lichamelijke energie. Het is de kleur met de hoogste frequentie en de meeste energie ophoping. Nauwelijks zichtbaar en daardoor heeft deze kleur de eigenschap het sterkst door te dringen in het lichaam. Het vermindert de slapeloosheid en het herstelt de psychomotorische activiteit en het geheugen. Baden in violet licht helpt tegen felle hoofdpijn, zenuwpijnen, ischias en nierkwalen.

GROEN
Evenwicht, verademing, natuur, planten en harmonie. Groen werkt verfrissend en oppeppend voor zowel lichaam als geest door zijn neutrale eigenschappen. Het brengt opnieuw evenwicht en serene kalmte bij hyperactieve mensen. Baden in groen licht helpt de bloeddruk te verminderen en het lichaam te ontlasten. De groene kleur geeft een enorme kracht tot het herstel van weefsel.

BLAUW
Kalmte, frisheid, ontspanning en sereniteit. Blauw helpt bij nervositeit, stress, slapeloosheid en lichte ontstekingen. Het heeft ontsmettende en verdovende eigenschappen aangezien het evenwicht brengt in de hormoonhuishouding van het lichaam. Baden in blauw licht is niet alleen goed voor uw ontspanning, maar evenzeer goed bij verschillende symptomen van ontstekingen (van koorts tot reuma).

Belangrijke specificaties van de Beterbad/Xenz LED Chromotherapie 1 Lamp

Merk
Beterbad/Xenz
Leveranciersnummer
BB-X9

Alternatieven voor de Beterbad/Xenz LED Chromotherapie 1 Lamp

Even voorstellen: een product van BeterBad-Xenz

Xenz badkamers en sanitair, is de nieuwe naam van het voorheen bekende Beterbad. Een vernieuwde uitstraling maar met het vertrouwen en de kwaliteit die u van Beterbad/Xenz gewend bent. Een nieuwe naam en een compleet vernieuwde uitstraling. Met de naam Xenz maakt de bekende badenmaker, voorheen bekend als Beterbad, direct duidelijk waar het in de badkamer om draait: "Beleving en zintuigen". Tegenwoordig is de badkamer de uitgekozen plek om te ontsnappen uit de dagelijkse hectiek. Xenz speelt in op de toenemende vraag naar comfort- en wellnessproducten. Daarnaast zal Xenz's nieuwe naam de verdere internationale groei van de onderneming ondersteunen. Uiteraard kunt u nog steeds vertrouwen op de Nederlandse fabriek in Dronten waarmee Xenz optimale kwaliteit en snelle levering kan garanderen.

Xenz is vanuit de oprichting in 1976 - als de Badkuipdokter - door Willem ter Meer in Dronten - eerst als het bedrijf Beterbad - uitgegroeid tot fabrikant, importeur en renovatiebedrijf. Het is de enige Nederlandse badenfabrikant en naast actief te zijn in de Nederlandse markt, ook actief in verschillende andere Europese landen. Naast producent van acryl-baden, whirlpools en douchebakken, is Beterbad b.v. ook importeur van douchewanden en kranen. Beterbad staat er om bekend te werken vanuit één principe: topkwaliteit waar jarenlang onbeperkt plezier aan beleeft kan worden.

Opgericht als de Badkuipdokter door Willem ter Meer in 1976 was het bedrijf in het begin gespecialiseerd in het repareren van baden en douchebakken. Samen met een administratief medewerker werd het bedrijf vanuit huis geleid. Met de geleverde resultaten werd het steeds drukker, waarna een extra monteur in dienst werd genomen. Na enige tijd werd er over gestapt op het Bad-in-Bad-Systeem.

Veel succes en groei zorgde er voor dat er sinds 1993 is begonnen met de eigen productie van ligbaden. Na drie succesvolle jaren hard werken werd besloten uit te kijken naar een ruimere locatie, waar productie verder opgeschaald en professioneler neergezet kon worden. In 1998 was het zover met de opening van de nieuwe fabriek. Na eigen fabriek en innovatie Bad-in-Bad-Systeem volgende meer noviteiten als het Douchebak-in-Douchebak-Systeem en het Badwissel-Systeem.

Op het moment bestierd Beterbad een eigen fabriek in Dronten, waar vanuit ook de reparatie en renovatie werkzaamheden worden aangestuurd.

Op www.tegelensanitairmagazijn.nl kunt u direct online betalen via oa. iDeal, Mastercard, Visa, Maestro, Achteraf Betalen, Bancontact/Mistercash, Paypal of een handmatige overboeking. Tijdens het bestelproces kunt u een selectie maken uit een betaaloptie die van toepassing is op uw bestelling. Gaat er iets mis tijdens betaling, neem dan contact met ons op of door ons te bellen via 053 7600 230 zodat we u meteen kunnen helpen.

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, voor welke reden dan ook, bieden we u de eerste 14 dagen na het ontvangst van uw volledige bestelling het recht om u te beroepen op uw herroepingsrecht. Retourneer het product naar ons en we storten het volledige aankoopbedrag terug. Neem voordat u overgaat tot retourneren altijd contact met ons op.

Indien u uw bestelling wilt laten betalen vanuit een bouwdepot kunt u de producten en te bestellen aantallen aan onze klantenservice doorgeven, dan sturen wij u vooraf een factuur.

Bij Tegel & Sanitair Magazijn kunt u kiezen om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze zonder extra kosten af te halen. Tijdens het winkelen weet u bij Tegel en Sanitair Magazijn altijd waar u aan toe bent. In uw winkelwagen kunt u bijvoorbeeld altijd de verzendkosten en zelf de leverdag kiezen. Bestelt u meerdere producten, dan wordt de langste levertijd aangehouden.

Verzendkosten Nederland
Voor de bezorging van veel producten betaalt u eigenlijk nooit verzendkosten. Zo worden voor bestellingen boven € 100,- vanzelfsprekend geen verzendkosten gerekend. Dit geldt overigens niet voor bestellingen met tegels en alleen voor bezorging binnen Nederland. Voor bestellingen met een orderwaarde kleiner dan € 100,- bedragen de verzendkosten € 9,95. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 35,-. Voor bestellingen met tegels boven € 350,- worden geen verzendkosten gerekend. 

Verzendkosten België en Duitsland
Voor te leveren bestellingen naar België en Duitsland geldt dat we boven € 250 geen verzendkosten rekenen. Voor kleine pakketten bedragen de verzendkosten € 35. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 65, tot een orderwaarde van € 450. Vanaf € 450 leveren we gratis in België en Duitsland.

Al onze producten kunt u afhalen in onze winkel. Let op: deze dient u eerst online te bestellen. Zodra de producten in de winkel klaar staan nemen we contact met u op. Afhalen in onze showroom in Meppel is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:30 en 16:30.

Als ZZP-er, of u nu installateur, loodgieter of aannemer bent, heeft u het al druk genoeg. Waarom zou u het zichzelf niet wat makkelijker maken? U kunt uw klanten een extra service aanbieden en zelf profiteren van een aangename provisie. Geen ZZP-er, wel een grote afname? Ook wanneer u met een groot project bezig bent of een hotel wilt voorzien van sanitair zijn wij uw juiste partner. Het bestellen van een grote afname kan bijvoorbeeld een interessante korting opleveren. Vraag naar de mogelijkheden via 053 7600 230.

Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen heeft Tegel en Sanitair Magazijn ook een showroom in Meppel. Hier treft u alle artikelen aan voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van ruim 1.200 vierkante meter treft u ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en veel meer aan. Bezoek onze showroom op het adres Eekhorstweg 31A te Meppel.

0.0

Prijs

Personeel

Kwaliteit

Communicatie

Snelheid/Levertijd

Betrouwbaarheid

Afspraken nakomen

Nazorg & Garantie

Kennis & Vakmanschap