Beterbad/Xenz Whirlpool Basic 2 Water (hydro) massagesysteem
 • Beterbad/Xenz Whirlpool Basic 2 Water (hydro) massagesysteem
 • Beterbad/Xenz Whirlpool Basic 2 Water (hydro) massagesysteem
 • Beterbad/Xenz Whirlpool Basic 2 Water (hydro) massagesysteem
 • Beterbad/Xenz Whirlpool Basic 2 Water (hydro) massagesysteem
 • Beterbad/Xenz Whirlpool Basic 2 Water (hydro) massagesysteem

Beterbad/Xenz Whirlpool Basic 2 Water (hydro) massagesysteem

 • 1772700
 • Binnen 6 weken in huis
 • Gratis verzending bij dit product
Van € 1.055,00
Voor € 995,00
Badafvoer-/vulcombinatie
Chromotherapie of Verlichting
Extra lucht/waterjets
Extra zijjets
Aantal

 • Ontvang bij aanschaf van dit product een kortingsbon t.w.v.
Levering op afspraak
Beoordeeld met een
14 dagen bedenktijd
Ruim 15 jaar ervaring

Omschrijving

Basic 2 (BS02) whirlpool is een whirlpoolsysteem op basis van een water (hydro) massagesysteem. De Beterbad Basic 2 whirlpool wordt geleverd inclusief badafvoer- en overloopcombinatie en kent de volgende kenmerken:

 • 4 grote waterjets
 • 3x2 mini waterjets
 • Aan- en uitschakeling
 • Regeling luchtbijmenging
 • Veiligheids-/bodemaanzuiging

Het whirlpool Basic 2 water(hydro)massagesysteem laat u heerlijk ontspannen in bad. Zonder torenhoge investering geniet u van 4 grote waterjets en 6 mini waterjets. Mede dankzij de pneumatische bediening is dit een zeer degelijk systeem met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het combisysteem zorgt ervoor dat lucht met de masserende werking van water samengevoegd wordt. Een ontspannen effect is het resultaat.

De prijs van het systeem is exclusief het bad. De zichtdelen (display, lucht- en waterjets) worden standaard uitgevoerd in chroom. De posities van de zichtdelen zijn volledig zelf in te vullen (doorgeven tijdens bestelling). Dit zorgt er voor dat de whirlpool helemaal naar eigen wens in te vullen is!

Het therapeutisch weldadige effect van watermassage werd al door onze voorouders erkend en toegepast. Het is een alternatief voor de geneeskundige behandeling van algemene vermoeidheid of stress. Watermassage werkt gunstig op een aantal gebieden, namelijk de spieren en pezen, bloedcirculatie en het zenuwstelsel. Zo heeft het een gunstig effect op:

 • doorbloeding van spieren en pezen
 • afvoer van afvalstoffen
 • ontspanning van spieren en pezen
 • vaatverwijding
 • druk op aderen
 • algehele ontspanning

Garantie
5 jaar

Meerprijs bad
Vanaf € 565,- 

Technische gegevens

 • Waterpomp 220/240V, 560W, 2.5A
 • Blower (heater) 220/240V, 1100W, 5A

Door te kiezen voor een Beterbad massagesysteem kiest u voor een hoogwaardig kwaliteitssysteem dat veel voldoening zal schenken. Voor elke aflevering wordt het whirlpool bad grondig getest en gecontroleerd op eventuele productie- en montagefouten. Ook is het massagebad gedurende lange tijd getest op mogelijke lekkage. Na het testen is de whirlpool met de meeste zorg verpakt. Alle elektrische componenten beantwoorden aan de CE en/of KEMA normen.

Benodigde elektrische voorziening

 •          220/240V - 16A - 3KW - Veiligheidsgraad IPX5
 •          Elektrische aansluiting: volgens de NEN 1010

Additionele opties

De Beterbad/Xenz massagesystemen worden per order gefabriceerd en samengesteld. Dit heeft als voordeel dat het massagebad geheel naar wens is samen te stellen. De prijzen zijn exclusief bad. De volgende opties zijn van toepassing:

 •          Led onderwaterverlichting (+ € 580)
 •          2 sets waterjets (+ € 85)
 •          Badafvoer-/vulcombinatie (+ € 120)
 •          Led Chromotherapie 1 lamp (+ € 825)
 •          2 grote zijjets (+ € 95)

TIP!

Gebruik de whirlpool niet direct na de maaltijd of na het gebruik van de sauna en/of stoombad. Aanbevolen whirlpooltijd is 10 tot 30 minuten, daarna even pauzeren. Hydromassage en luchtrelaxatie vangen aan bij de keuze van de gewenste temperatuur van het badwater. Algemeen wordt aanbevolen om al te hoge temperaturen ( >38 graden) te vermijden.

 

Positionering display en jets

De zichtdelen (display, luchten waterjets) zijn standaard in chroom uitgevoerd. In de afbeelding treft u ter indicatie de posities van de systeemonderdelen aan. Als u deze op een andere plaats onder het bad wenst, dan is dit door te geven bij uw bestelling of via e-mail door middel van een tekening (aangeraden). Zonder specifieke opgave worden de posities van de zichtdelen door de fabriek bepaald.

Opmerkingen

De luchtjets van uw massagesysteem zijn uitgerust met een kogeltje, die verhinderd dat er badwater in de luchtleidingen stroomt. Let erop, na het reinigen van de luchtjets, dat deze kogeltjes nog/weer in de luchtjetjes zitten voordat u de covers er weer op plaatst.

Door het toevoegen van veel of weinig lucht aan de waterstraal kunt u de sterkte van de massage naar eigen wens aanpassen. Op de badrand bevindt zich een draaiknop (evt. gecombineerd met de drukknop) waarmee de toevoeging van de lucht kan worden geregeld. De richting van de waterstraal is naar wens aan te passen, door aan de kogeltjes te draaien die zich in het midden van de jets bevinden.

De systeemonderdelen (pomp, blower en sturingsunit) zijn onder het bad geplaatst en dienen door middel van bijvoorbeeld een serviceluik (minimaal 30x40 cm), na de afwerking van het bad, bereikbaar te blijven. Als u heeft gekozen voor een lucht- of een combisysteem dan dient er een ventilatieopening in de badombouw te worden aangebracht.

De aansluiting van de elektronicakast moet gebeuren volgens de voorschriften van het plaatselijke elektriciteitsbedrijf en door een erkend installateur. Het whirlpool is standaard af fabriek voorzien van een afvoergarnituur. Deze dient te worden aangesloten op een afvoerleiding van minimaal 40 mm.

Chromotherapie (zie afbeelding)

De basis van chromotherapie ligt in de invloed van kleuren op ons lichaam. Elke kleur heeft een specifieke golflengte, snelheid en ritme en de chromotherapie wendt die eigenschappen aan om gebrekkige lichamelijk energiestromen te circuleren en normaliseren. Deze optie is past op ieder bad!

Meerprijs: € 825,-

Onderwaterverlichting (zie afbeelding)

Optioneel is het mogelijk om aan het whirlpoolsysteem onderwaterverlichting toe te voegen. In dat geval wordt één van de zijwanden van het bad twee ledspots gemonteerd. Op de badrand wordt een chromen bedieningsknop geplaatst, waarmee de verlichting aan en uit te schakelen is. Deze optie is past op ieder bad (niet i.c.m. chromotherapie)!

Meerprijs: € 580,-

Belangrijke specificaties van de Beterbad/Xenz Whirlpool Basic 2 Water (hydro) massagesysteem

Merk
Beterbad/Xenz
Leveranciersnummer
BS02

Alternatieven voor de Beterbad/Xenz Whirlpool Basic 2 Water (hydro) massagesysteem

Even voorstellen: een product van Xenz

Op www.tegelensanitairmagazijn.nl kunt u direct online betalen via oa. iDeal, Mastercard, Visa, Maestro, Achteraf Betalen, Bancontact/Mistercash, Paypal of een handmatige overboeking. Tijdens het bestelproces kunt u een selectie maken uit een betaaloptie die van toepassing is op uw bestelling. Gaat er iets mis tijdens betaling, neem dan contact met ons op of door ons te bellen via 053 7600 230 zodat we u meteen kunnen helpen.

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, voor welke reden dan ook, bieden we u de eerste 14 dagen na het ontvangst van uw volledige bestelling het recht om u te beroepen op uw herroepingsrecht. Retourneer het product naar ons en we storten het volledige aankoopbedrag terug. Neem voordat u overgaat tot retourneren altijd contact met ons op.

Indien u uw bestelling wilt laten betalen vanuit een bouwdepot kunt u de producten en te bestellen aantallen aan onze klantenservice doorgeven, dan sturen wij u vooraf een factuur.

Bij Tegel & Sanitair Magazijn kunt u kiezen om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze zonder extra kosten af te halen. Tijdens het winkelen weet u bij Tegel en Sanitair Magazijn altijd waar u aan toe bent. In uw winkelwagen kunt u bijvoorbeeld altijd de verzendkosten en zelf de leverdag kiezen. Bestelt u meerdere producten, dan wordt de langste levertijd aangehouden.

Verzendkosten Nederland
Voor de bezorging van veel producten betaalt u eigenlijk nooit verzendkosten. Zo worden voor bestellingen boven € 100,- vanzelfsprekend geen verzendkosten gerekend. Dit geldt overigens niet voor bestellingen met tegels en alleen voor bezorging binnen Nederland. Voor bestellingen met een orderwaarde kleiner dan € 100,- bedragen de verzendkosten € 9,95. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 35,-. Voor bestellingen met tegels boven € 350,- worden geen verzendkosten gerekend. 

Verzendkosten België en Duitsland
Voor te leveren bestellingen naar België en Duitsland geldt dat we boven € 250 geen verzendkosten rekenen. Voor kleine pakketten bedragen de verzendkosten € 35. Voor de bezorging van tegels gelden verzendkosten van € 65, tot een orderwaarde van € 450. Vanaf € 450 leveren we gratis in België en Duitsland.

Al onze producten kunt u afhalen in onze winkel. Let op: deze dient u eerst online te bestellen. Zodra de producten in de winkel klaar staan nemen we contact met u op. Afhalen in onze showroom in Meppel is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:30 en 16:30.

Als ZZP-er, of u nu installateur, loodgieter of aannemer bent, heeft u het al druk genoeg. Waarom zou u het zichzelf niet wat makkelijker maken? U kunt uw klanten een extra service aanbieden en zelf profiteren van een aangename provisie. Geen ZZP-er, wel een grote afname? Ook wanneer u met een groot project bezig bent of een hotel wilt voorzien van sanitair zijn wij uw juiste partner. Het bestellen van een grote afname kan bijvoorbeeld een interessante korting opleveren. Vraag naar de mogelijkheden via 053 7600 230.

Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen heeft Tegel en Sanitair Magazijn ook een showroom in Meppel. Hier treft u alle artikelen aan voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van ruim 1.200 vierkante meter treft u ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en veel meer aan. Bezoek onze showroom op het adres Eekhorstweg 31A te Meppel.

0.0

Prijs

Personeel

Kwaliteit

Communicatie

Snelheid/Levertijd

Betrouwbaarheid

Afspraken nakomen

Nazorg & Garantie

Kennis & Vakmanschap