showroom-side-left.png

Douchestangen Er zijn 76 producten

Douchestang, perfecte kwaliteit

De mooiste verchroomde douchestangen vindt u op tegelensanitairmagazijn.nl, de beste winkel in sanitair. Tegel en Sanitair Magazijn helpt u graag en deskundig bij uw doucheglijstang. Douchekoppen kunnen vast aan de muur zijn bevestigd, maar dan zijn ze niet in hoogte verstelbaar hetgeen uiterst onpraktisch kan zijn. Juist het feit dat u een douchekop in hoogte kunt verstellen door middel van een doucheglijstang, maakt douchen een persoonlijke en op maat afgestelde gelegenheid.

Betaalbare, luxe douchestang met uitstraling

In ons assortiment hebben we fraai uitgevoerde, chroom-messing glijstangsets opgenomen. Van ronde, vierkante tot platte douchestangen verkrijgbaar in verschillende hoogten. Ze worden allen met glijstukken, wandhouders en schroefbevestiging geleverd.

Als voorbeeld noemen we graag onze vierkante glijstang met een hoogte van 70 centimeter. De progressievere aanblik van de vierkante stang geeft uw doucheruimte een zeer moderne uitstraling. Door de vierkante vorm van de glijstang kan het glijstuk met de douchekop niet ongewild draaien.

Of wat dacht u van de luxe, platte, chroom messing glijstang met omstelknop. Een hoogwaardige kwaliteit glijstang die geschikt is voor verschillende hoofddouches en daarom bruikbaar voor elke badkamer. De hoogte van deze douchestang is een meter en de uitloop is 40cm. Vanzelfsprekend zijn bij al onze glijstangen bijbehorende accessoires, zoals douchekoppen en doucheslangen los verkrijgbaar.

Douchestang kopen?

Allereerst uitstekende kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Onze prijzen zijn buitengewoon concurrerend en in ons zeer uitgebreide assortiment treft u alles aan met betrekking tot van badmeubels, douches en toiletten tot tegels en radiatoren. Wij bezorgen gratis bij u thuis vanaf € 150. We hebben het Webshop Keurmerk en onze klanten beoordelen ons met een zeer ruim cijfer. Ook hebben wij complete badkamers in ons assortiment. Kom nu langs om onze laatste aanbiedingen te bekijken!

Wilt u het eerst zien voor aanschaf, dan staat de koffie voor uw klaar in een van onze vestigingen. Onze deskundige medewerkers zijn graag tot uw dienst.