showroom-side-left.png

Kwartrond Er zijn 42 producten

Kwartronde douchebakken

Maak uw badkamer helemaal af met een kwartronde douchebak, beschikbaar in diverse maten van 90 tot 100cm, hoog en laag profiel en verschillende designs. Een douchebak die altijd aan uw wensen voldoet.

Assortiment kwartronde douchebakken

Ons ruime assortiment kwartronde douchebakken zijn gefabriceerd van acryl. Dankzij moderne technieken zijn de douchebakken zeer duurzaam en robuust als elke andere stenen douchebak. Onze douchebakken bieden veel waarde voor weinig geld, zijn zeer gemakkelijk te installeren dankzij het lichte gewicht en gestroomlijnde design.

Voor extra flair in uw badkamer zijn kwartronde douchebakken zeer geschikt. Kwartronde douchebakken bieden een stabiele ondergrond terwijl ze het oog trekken met een aantrekkelijk design. Van inbouw en ultra-lage profielen van 40mm en populaire afmetingen waaronder 90 x 90 cm trays tot hoge opbouw douchebakken, gemaakt om lang mee te gaan.

Kwartronde douchebakken zijn perfect voor een kleinere badkamer of voor wanneer u extra flair wilt toevoegen aan uw badkamer. Vergeet niet de juiste douchewanden af te stemmen op uw douchebak. Douchebak niet in de juiste vorm? Neem dan een kijkje tussen al onze douchebakken, komend in veel verschillende vormen en afmetingen.

Voordelen van acryl

  • Een aantal voordelen van onze kwartronde douchebakken op een rij
  • Vervaardigd van acryl materiaal
  • Hoge kwaliteit
  • Robuust, krasbestendig en lange levensduur.
  • Gemakkelijk schoon te maken.

Kwartronde douchebak kopen? Gemakkelijk te installeren

Voordat u een beslissing maakt is het belangrijk om nu al goed na te denken over de installatie. Wanneer u bijvoorbeeld in een appartement of anderzijds gelijkvloerse woning woont, een vlak vloeroppervlak en afvoer via de vloer heeft dan kunt u kiezen uit onze volledige selectie kwartronde douchebakken. Mocht u een wat uitdagender scenario hebben zoals een afvoer via de muur of een ongelijk vloeroppervlak installatie dan bieden onze douchebakpoten uitkomst om leidingwerk en afvoeren mee weg te werken.