showroom-side-left.png

Rechthoek Er zijn 162 producten

Rechthoekige douchebak

Op zoek naar een aangename oplossing voor vernieuwing van uw doucheruimte? Wanneer u een rechthoekige ruimte voor uw douche op het oog heeft dan is installatie van een rechthoekige douchebak net iets voor u. Alle douchebakken, waaronder onze rechthoekigen zijn beschikbaar in hoog en laag profiel en in verschillende designs en kleuren om aan uw voorkeur of budget te voldoen.

Assortiment rechthoekige douchebakken

Ons assortiment rechthoekige douchebakken biedt een diversiteit aan maten en types. Rechthoekige douchebakken zijn gemaakt van robuust acryl. Acryl kent dankzij moderne technieken een lange levensduur en zijn toch licht van gewicht. Onze rechthoekige douchebakken zijn van uitstekende kwaliteit en zijn zeer gemakkelijk te installeren dankzij het lichte gewicht.

Voordelen van acryl

  • Een aantal voordelen van onze rechthoekige douchebakken op een rij
  • Vervaardigd van acryl materiaal
  • Hoge kwaliteit
  • Robuust, krasbestendig en lange levensduur.
  • Gemakkelijk schoon te maken.

Rechthoekige douchebak kopen? Gemakkelijke installatie

Voordat er tot aanschaf over wordt gegaan voor badkamervernieuwing met een rechthoekige douchebak is het belangrijk om al rekening te houden met de installatie. Wanneer u in een appartement woont, vlak vloeroppervlak en afvoer via de vloer heeft dan kunt u kiezen uit onze volledige selectie rechthoekige douchebakken. Mocht u een wat uitdagender scenario hebben zoals een afvoer via de muur of een ongelijk vloeroppervlak installatie dan bieden douchebakpoten uitkomst voor leidingwerk en afvoeren.

Vergelijk onze selectie rechthoekige douchebakken en geniet van de hoge kwaliteit tegen zeer lage prijzen. Onze rechthoekige douchebakken is beschikbaar in verschillende afmetingen. Al onze douchebakken zijn vervaardigd van duurzaam materiaal en gemaakt om gebruikt te worden.