showroom-side-left.png

Vijfhoek Er zijn 8 producten

Vijfhoekige douchebakken

Ons ruime assortiment vijfhoekige douchbakken zijn ontwikkeld zodat ze perfect aansluiten op uw wensen. Controleer voordat u begint goed de afmetingen van uw doucheruimte zodat u de juiste vijfhoekige douchebak kiest. Ons assortiment bevat een ruime selectie vijfhoekige douchebakkken, waaronder populaire maten als 90 en 100cm. Onze douchebakken zijn vervaardigd van acryl, kennen een lange levensduur en licht van gewicht. Door het licht-gewicht-design zijn de douchebakken zeer gemakkelijk te installeren.

Assortiment vijfhoekige douchebakken

Niet elke badruimte is gelijk en als uw voorkeur uitgaat (gedwongen of vrijwillig) naar een ongewone vorm dan is het vanzelfsprekend belangrijk dat u de juiste douchebak kiest die aan uw wensen tegemoet komt. Voor een vijfhoek vindt u hier uw douchebakken hiervoor geschikt. Een douchebak is een essentiële extra wanneer u een doucheruimte inricht. We hebben altijd de juiste douchebak, welke vorm of grootte de ruimte ook heeft.

Voordelen van acryl

  • Een aantal voordelen van onze vijfhoekige douchebakken op een rij
  • Vervaardigd van acryl materiaal
  • Hoge kwaliteit
  • Robuust, krasbestendig en lange levensduur.
  • Gemakkelijk schoon te maken.

Vijfhoekigedouchebak kopen? Gemakkelijke installatie

Voordat u een beslissing maakt is het belangrijk om nu al goed na te denken over de installatie. Wanneer u bijvoorbeeld in een appartement of anderzijds gelijkvloerse woning woont, een vlak vloeroppervlak en afvoer via de vloer heeft dan kunt u kiezen uit onze volledige selectie rechthoekige douchebakken. Mocht u een wat uitdagender scenario hebben zoals een afvoer via de muur of een ongelijk vloeroppervlak installatie dan bieden onze douchebakpoten uitkomst om leidingwerk en afvoeren mee weg te werken.