showroom-side-left.png

Quick release toiletzitting Er zijn 84 producten

Quick release & Quick Attach

Ontworpen om gemakkelijk de toiletbril van het toilet af te halen, quick release toiletzittingen hebben enorme voordelen voor het schoonmaken. Quick release zorgt er voor dat de toiletbril gemakkelijk met de hand van de toiletpot is af te nemen, wat het schoonmaken sterk vergemakkelijkt. Door de duurzame constructie en het gebruikte materiaal wordt het moeilijker om voor vlekken voet aan de grond te krijgen, het voorkomt het krassen en het vervagen van de kleur. Het quick release systeem biedt de perfecte oplossing voor maximum comfort en hygiëne.

Gemakkelijk schoonmaken

Viezigheid en bacteriën zijn overal om ons heen. Eenmaal op de verkeerde plek of in de verkeerde situatie kunnen ze voor serieuze ziektes zorgen. Vooral bacteriën die gevonden worden in de badkamer, met name op de toiletzitting kunnen een serieus gevaar voor de gezondheid vormen. Het is daarom des te belangrijker dat uw toilet schoon is. Het goed reinigen van de toiletzitting en de onderkant is dan ook erg belangrijk.

Quick release toiletzittingen zijn een goede oplossing voor dit probleem, De toiletbril met quick-release technologie kunnen namelijk gemakkelijk verwijderd worden en met hetzelfde gemak weer bevestigd worden. U kunt hierdoor gemakkelijk uw toiletzitting schoonmaken waar u anders moeilijk bij komt.

  • Gemakkelijk af te nemen en te herplaatsen met een druk op de knop
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Worden geleverd met handleiding
  • Zijn toepasbaar op veel toiletpotten
  • Geleverd met aan te passen, metalen scharnieren