showroom-side-left.png

Hoekbaden Er zijn 61 producten

Hoekbaden: een stijlvolle ruimtewinner tegen een lage prijs

Een modern hoekbad maakt elke badkamer tot een aangename verblijfsplek om te ontspannen. U wilt daarbij natuurlijk zo min mogelijk ruimte verspillen. Tegel en Sanitair Magazijn bedient u op maat met een aantrekkelijk en divers aanbod aan stijlvolle hoekbaden met hoogwaardige afwerking en intelligent gebruik van de ruimte. In de betrouwbare online shop van Tegelensanitairmagazijn.nl kunt u een hoekbad kopen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Hoekbad biedt een oplossing voor elke badkamer

Tegel en Sanitair Magazijn heeft een oplossing voor iedereen die elke hoek van de badkamer optimaal wil benutten. U vindt ze in vele vormen en afmetingen. Een badkuip in de hoek geeft een praktische en comfortabele invulling van de ruimte. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar als compact model, maar ook in grotere uitvoeringen om samen van te genieten. Luxere modellen zijn uitgerust met een speciaal zithoekje. De eigentijdse hoekbadkuipen zijn gemaakt van acryl of roestvrij staal. Krassen krijgen geen kans en de baden zijn eenvoudig schoon te maken.

Voordelige hoekbaden koopt u bij Tegel en Sanitair Magazijn

De hoekbadkuipen van Tegel en Sanitair Magazijn overtuigen niet alleen door de uitstekende kwaliteit en het elegante design, maar ook door de gunstige prijzen, hoge service en snelle levering. Tegel en Sanitair Magazijn is lid van Webshop Keurmerk, waardoor u verzekerd bent van winkelen bij een betrouwbare online shop en veilig betalen. Bestellingen vanaf € 150 worden gratis bezorgd. U heeft bovendien 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Tegel en Sanitair Magazijn toont u de hoekbadkuipen overzichtelijk in de webshop, maar u kunt ook langskomen in een van onze twee showmagazijnen in Emmen of Meppel. Met in totaal ongeveer 1.500 m2 showmagazijn kunt u op uw gemak de verschillende badkameropstellingen bekijken en advies vragen aan een van onze gespecialiseerde medewerkers. Een hoekbad kopen bij TSM is een duurzame en voordelige investering.