showroom-side-left.png

Filteren

Bel me terug!

Geef hieronder uw telefoonnummer op, onze specialist belt u terug: binnen 3 uur.

Tel. :


Douchepanelen Er zijn 16 producten

Alle douchepanelen op een rij

Meer douche, meer comfort & meer plezier in de douche. Droomt u ook over heerlijk douchen alsof u door een regenbui loopt? Dan is een douchepaneel de oplossing. Een douchekolom bestaat uit een hoofddouche plus handdouche en bodyjets. Overigens volledig te controleren met het ingebouwde knoppen. Een douchepaneel wordt geïnstalleerd op de wand, een verbazingwekkend eenvoudige handeling. Ons assortiment bestaat uit vrijwel onbeperkte aanbod om uit te kiezen. Aan comfort, design en plezier zal het niet ontbreken.

Top oplossing voor waterpret

Een compleet verwenassortiment bestaande uit hoofd- en handdouches met verschillende soorten bodyjets of full-body massages via de zijdouches. Alle componenten zijn al geïntegreerd in de eenvoudig te installeren douchepanelen. Bijzonder aantrekkelijk voor gezinnen zijn de in hoogte verstelbare handdouches.

Voordelen van de douchepanelen:

  • Een breed scala aan producten. Blader door onze vele modellen en prijsklassen, vind uw douchepaneel en transformeer uw badkamer in een oase van ontspanning.
  • Minimale inspanning. Voor het snel renoveren van uw badkamer zijn onze complete oplossingen ideaal. Geen tijdrovende installatie van afzonderlijke componenten.
  • Eenvoudige installatie. Gemakkelijk om het douchesysteem aan te sluiten in uw douche of bestaande badkamer.
  • Echt een leuke ervaring, uitermate luxe met het intuïtieve bedieningsconcept.